GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Impulsen un estudi al Vendrell per saber quin impacte tindrà el tancament de comerços i empreses

L'objectiu és que s'elabori un pla urgent d'actuació quan la situació es normalitzi
La majoria dels comerços del Vendrell estan tancats per l'estat d'alarma. | BP Diari
 

Comerç del Vendrell, l'antic Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT), ha començat un estudi per conèixer l'impacte que pot tenir a la ciutat el tancament obligatori  de comerços i empreses, a causa de l'estat d'alarma decretat per l'expansió del coronavirus. L'entitat vol saber el que pot representar a curt termini aquesta aturada d'activitat, amb el qual ha elaborat una enquesta perquè sigui emplenada per tots els comerços i les empreses del municipi.

 

Segons Comerç del Vendrell, «aquestes dades seran traslladades a les autoritats competents, per tal d'oferir dades verídiques de la situació i que puguin començar a elaborar un pla urgent d'actuació quan tot això finalitzi». Per aquest motiu han demanat que es faci arribar l'enquesta a tots els comerciants i empreses afectades, per així poder tenir com més dades millor. 

 

Enquesta sobre l'afectació del tancament de comerços

L'enquesta inclou preguntes sobre l'afectació que ha tingut en el negoci l'actual situació de confinament i aturada d'activitat, si ha calgut aplicar algun ERTO, o si s'ha pogut ajornar el pagament del lloguer del local. També es vol saber l'opinió sobre les mesures econòmiques que han pres les diferents administracions —estatal, catalana i l'Ajuntament del Vendrell— i es demana l'opinió sobre els ajuts que es veuen més necessaris.

 

Comerç del Vendrell també va tancar la seva oficina fa dues setmanes, i dona atenció al petit comerç a través del telèfon 977 66 02 92, o el mail info@citvendrell.cat. L'enquesta que han impulsat es pot contestar en aquest enllaç.