Ferit un motorista en topar amb un cotxe a la Bisbal del Penedès

L'accident ha estat al quilòmetre 3,8 de la T-240 aquest migdia
Imatge d'arxiu d'un accident de moto | ACN

 

Un accident entre un cotxe i una moto aquest migdia al quilòmetre 3,8 de la T-240 a la Bisbal del Penedès ha deixat el motorista, de 40 anys, ferit moderat, una característica que engloba contusions o politraumatismes menys greus. 

 

  

La col·lisió entre el cotxe i la moto s'ha produït a les 14.25 hores quan ja quasi estaven entrant al municipi bisbalenc. El conductor del cotxe no ha tingut ferides, i només el de la moto ha estat traslladat a l'Hospital Comarcal del Vendrell. 

 

 

  

Fins el lloc dels fets s'han desplaçat diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i una ambulància bàsica i una altra d'avançada dels Sistemes d'Emergències Mèdiques (SEM). 

 

 

Un motorista, ferit en un accident a Tarragona

El conductor d'una moto de 46 anys també va ser evacuat a l'Hospital de Santa Tecla a causa dels dolors que patia a diverses parts del cos, a conseqüència d'una col·lisió amb un cotxe a la rotonda d'accés a la N-240 entre l'avinguda Andorra i la República Argentina. Com en l'anterior exemple, el conductor del turisme, de 63 anys, no va sofrir cap ferida i per tant no es va desplaçar fins a cap hospital, a diferència del motorista. 
 
Aquest accident va tenir lloc el passat dilluns 16 de juliol a les 9.30 del matí. En aquest moment, el SEM i la Guàrdia Urbana van rebre l'avís de la col·lisió a la rotonda i s'hi van desplaçar fins allà. En arribar, van trobar el motorista a terra després del xoc amb el cotxe. 
 
Imatge d'arxiu d'una ambulància | Cedida

 

El motorista, evacuat a l'Hospital de Santa Tecla

Tot i que les lesions del conductor de la moto no semblaven massa greus, se li va evacuar a l'Hospital de Santa Tecla per tal que li fessin proves per diagnosticar el seu estat amb certesa. 
 
Els ciclistes sovint tenen la pitjor sort en qualsevol accident de trànsit. El poc pes del vehicle i el menor volum fan que sigui molt més senzill fer-se mal que no pas en un cotxe, que compta amb una estructura més pesada i resistent.