L'Arboç ja té a punt tots els actes de la Festa Major dels Petits

Un tobogan d'aigua de 75 metres farà la delícia dels més petits
L'Arboç gaudirà d'un tobogan d'aigua de 75 metres. | Ajuntament de l'Arboç

 

La Festa Major de l'Arboç dona el seu tret de sortida aquest divendres 23 d'agost i, com és habitual els últims anys, reserva un dia per a les activitats familiars, amb la Festa Major dels Petits. Enguany, serà el dilluns 26, per bé que durant tots els dies que dura la celebració es faran actes perquè puguin gaudir els més petits. La Festa Major dels Petits començarà el dia 26 a les 11.15 hores a la rambla de Josep Gener, amb l'encesa de la traca infantil i l'inici de la cercavila infantil.

 

Cercavila infantil

En ella hi prendran part el Ball de Diables infantil, el Ball de Bastons infantil, els Nans, els Capgrossos, els Gegantons Gumersind i Teresina, el Garotet, el Ball de Gitanes infantil, el Ball de Pastorets infantil i els Minyons. En acabar, faran una exhibició a la plaça de la Vila, on també hi serà el cos infantil de l'Esbart Sant Julià de l'Arboç. A les 17.45 hores es farà una nova cercavila infantil amb la participació dels grups infantils locals i amb finalització a la plaça de la Vila. Després, el Garotet recollirà els xumets dels infants.

 

Ja a la nit, a les 22.15 hores, a la pista exterior del poliesportiu es realitzarà un espectacle de màgia amb el Mag Màgic, recomanat per a tots els públics. La festa infantil seguirà el dimarts 27 d’agost, amb Chusa Parks i el Trenet Infantil al Parc de Santa Llúcia. Es tracta d'un parc infantil amb diverses atraccions. Aquest mateix dia, a partir de les sis de la tarda al carrer Major, es farà el XIX Concurs Infantil de Pintura. Les inscripcions es poden fer la Casa de Cultura.

 

Superfestival d'aigua

El dimecres 28 d’agost, de les onze del matí a les cinc de la tarda, a la baixada dels Bonsoms, tindrà lloc Superfestival d’Aigua al Carrer, amb un tobogan d'aigua de 75 metres de recorregut per a adults i infants. Cal portar flotador o matalàs inflable. A les cinc de la tarda, a la plaça de la Puntaire, es farà la Festa de l’escuma de colors i el lliurament de premis del XIX Concurs Infantil de Pintura. A les deu de la nit, al carrer del Nord, es tancarà la festa amb cinema a la fresca, amb la pel·lícula d'animació 'Ralph Rompe Internet'.

"Els cementiris del Baix Penedès, tema del Concurs de Fotografia del Vendrell" "Calafell posa detectors d'augment de cabal a la xarxa de clavegueram"