Les Festes del Pa Beneït del Vendrell podrien mantenir el cercabarri de parelles

Les diferents comissions han renunciat a la subvenció del consistori

Les diferents comissions que organitzen les Festes dels Barris al Vendrell —o festes del Pa Beneït— estan treballant per adaptar aquesta festivitat popular que se celebra la primera quinzena de juliol a l'actual situació de desescalada pel coronavirus. Tot i que la majoria d'actes es faran de forma virtual a través de les xarxes, no es descarta que hi hagi diversos actes presencials que es puguin salvar.

Cercabarris, campanades, matinades i sopars de veïns

Així, els actes que es podrien fer de forma presencial, però sempre seguint les recomanacions sanitàries actuals, serien el repic de campanes i els coets que anuncien la festa de cada barri, les matinades dels grallers, el cercabarri de parelles i els sopars de veïns al carrer. La resta d'actes es farien de forma virtual.

Les comissions que organitzen les festes dels barris ja van avançar fa uns dies que renunciaven a la subvenció que reben anualment de l'Ajuntament —i que suma un total de 12.000 euros entre tots els barris— amb l'objectiu que aquesta es destini a pal·liar els efectes de l'actual crisi econòmica i sanitària.

El regidor de Festes del Vendrell, Christian Soriano, ha agraït el gest a les comissions i ha instat als ciutadans a viure de la millor manera unes festes que seran ben diferents del que és habitual. Les Festes dels Barris haurien de començar el dissabte 4 de juliol, amb la festa del barri del Serrallo i de la Font de la Menya

"El corriol camanegre es fa fort a la platja de Calafell" "Lliure de coronavirus: La Residència de l'Arboç ja no té infectats de Covid-19"