GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU脥 i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not铆cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Festiuet del Vendrell, entre un canvi de dates o la cancel路laci贸 definitiva

L'organitzaci贸 confirma que no ser脿 possible fer el festival al juliol

L'organitzaci贸 del Festiuet del Vendrell ha em猫s un comunicat en el qual reconeixen que 芦el m茅s probable禄 茅s que el festival no es pugui celebrar el mes de juliol, tal com estava previst, a causa de la pand猫mia del coronavirus. En aquests moments, els impulsors del festival, que es fa a la platja de Coma-ruga, treballen amb dos escenaris, que serien el de canviar les dates, o el de suspendre'l definitivament fins al 2021.

 

Trasllat al setembre o cancel路laci贸

El canvi de dates suposaria traslladar el Festiuet als dies 10, 11 i 12 de setembre, mantenint un 90% del cartell. Apunten que aquesta opci贸 compta amb 芦la predisposici贸 de l'Ajuntament del Vendrell禄, per貌 admeten que 茅s una opci贸 igualment incerta. La segona opci贸 seria cancel路lar el festival i empla莽ar els assistents a l'edici贸 del 2021. Aquesta 茅s una possibilitat que guanya pes, per貌 que no es pot fer fins que hi hagi 芦una cl脿usula de for莽a major禄 dictada pel govern.  

 

L'organitzaci贸 explica que aquest 茅s un esdeveniment 芦que implica centenars de contractes que no es poden rescindir de manera unilateral禄. Per aix貌 apunten que estan 芦en contacte diari amb les autoritats competents que ens informen de la situaci贸禄, afegint que, en el moment que rebin les indicacions pertinents, les faran saber el m茅s r脿pid possible.

 

Per tots aquells que ja han comprat l'abonament d'aquest any, des de l'organitzaci贸 expliquen que, en el cas de cancel路lar definitivament l'edici贸 d'aquest any, o si no es pogu茅s assistir a la nova data, 芦es retornar脿 l'import 铆ntegre de les entrades, inclosos les despeses de gesti贸禄. Per acabar el comunicat, mostren la seva voluntat de tenir el 2021 芦el Festiuet que ens mereixem禄.