Imatge del Festiuet 2019 del Vendrell.

El Festiuet del Vendrell, entre un canvi de dates o la cancel路laci贸 definitiva

L'organitzaci贸 confirma que no ser脿 possible fer el festival al juliol

L'organització del Festiuet del Vendrell ha emès un comunicat en el qual reconeixen que «el més probable» és que el festival no es pugui celebrar el mes de juliol, tal com estava previst, a causa de la pandèmia del coronavirus. En aquests moments, els impulsors del festival, que es fa a la platja de Coma-ruga, treballen amb dos escenaris, que serien el de canviar les dates, o el de suspendre'l definitivament fins al 2021.

Trasllat al setembre o cancel·lació

El canvi de dates suposaria traslladar el Festiuet als dies 10, 11 i 12 de setembre, mantenint un 90% del cartell. Apunten que aquesta opció compta amb «la predisposició de l'Ajuntament del Vendrell», però admeten que és una opció igualment incerta. La segona opció seria cancel·lar el festival i emplaçar els assistents a l'edició del 2021. Aquesta és una possibilitat que guanya pes, però que no es pot fer fins que hi hagi «una clàusula de força major» dictada pel govern.  

L'organitzaci贸 explica que aquest 茅s un esdeveniment 芦que implica centenars de contractes que no es poden rescindir de manera unilateral禄. Per aix貌 apunten que estan 芦en contacte diari amb les autoritats competents que ens informen de la situaci贸禄, afegint que, en el moment que rebin les indicacions pertinents, les faran saber el m茅s r脿pid possible.

Per tots aquells que ja han comprat l'abonament d'aquest any, des de l'organitzaci贸 expliquen que, en el cas de cancel路lar definitivament l'edici贸 d'aquest any, o si no es pogu茅s assistir a la nova data, 芦es retornar脿 l'import 铆ntegre de les entrades, inclosos les despeses de gesti贸禄. Per acabar el comunicat, mostren la seva voluntat de tenir el 2021 芦el Festiuet que ens mereixem禄.


Comentaris