GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Festival En Veu Alta 2019 recorre diferents indrets i racons del Penedès

Dels gairebé 60 espectacles, nou es faran en municipis del Baix Penedès
La presentació del festival EVA 2019 al Vendrell. | BP Diari

 

El festival En Veu Alta (EVA) celebra aquest 2019 la seva 15a edició, amb una seixantena de propostes que es faran entre el 31 de maig i el 9 de juny per diferents municipis de l'Alt i el Baix Penedès. Enguany, el certamen de narrativa i oralitat ha agafat com a eix central el territori, buscant ubicacions singulars i racons insòlits i amagats del Penedès. Places, patis, museus, jardins, cellers, escoles, safaretjos o tavernes seran escenaris improvisats de les diferents accions d'aquest festival.

 

Tal com ja es va fer l'any passat, l'EVA augmenta la seva implantació al Baix Penedès, i aquest 2019 ofereix nou propostes que tindran lloc en cinc municipis, el Vendrell (amb quatre accions), la Bisbal del Penedès (2), Calafell (1), Llorenç del Penedès (1) i Santa Oliva (1). Una altra característica és que el certamen aposta per una barreja de formats, on la narració oral es mescla amb la música, les il·lustracions o les xerrades, entre d'altres. El programa complet es pot consultar en aquest enllaç.

 

Nou espectacles al Baix Penedès

Al Baix Penedès, la primera proposta es farà el dissabte 1 de juny, a l'Auditori Salvà del CMC de la Bisbal del Penedès, a les 19.00 hores. Es tracta d'un espectacle familiar amb el Màgic Martini, titulat 'Déjà Vu'. A la Bisbal també s'ha programat pel dijous 6 de juny 'El juego de las Sombras', narracions íntimes, vorejant l'erotisme, que farà Carolina Rueda a la Taverna del Pascual, a les 20.00 hores.

 

Al Vendrell, la primera proposta serà el dimecres 5 de juny, a la sala polivalent de la Biblioteca Terra Baixa a les 19.00 hores. L'exdiputat i regidor de la CUP de Vilanova Quim Arrufat farà una xerrada sobre les tècniques de negociació política i la confecció dels discursos. El dijous 6, a les 20.30 hores i al Teatre Àngel Guimerà (Tàg), Maria Casellas i Guillem Rodríguez faran l'espectacle 'Johnny & Vienna', un cabaret poètic i evocador del Far West. L'endemà, el 7 de juny, serà el torn de Marc Parrot i Eva Armisén, amb un espectacle familiar sobre l'art d'actuar que es farà al terrat de la Biblioteca Terra Baixa a les 19.00 hores.

 

Per últim, aquest mateix divendres 7 a les deu del vespre hi haurà un concert de Roger Mas als jardins de la Fundació Apel·les Fenosa. Altres propostes del Baix Penedès són l'espectacle 'Tornar a les arrels' que la companyia Va com Va Teatre farà a Llorenç el 7 de juny a les 22.00 hores, al Pou Artesià, així com les titelles 'La bruixa blava' que farà Glòria Arrufat al Castell de Calafell el dia 8 a les 11.30 hores. Finalment, el mateix dia 8 a les 20.00 hores, Mònica Torra i Ildefons Alonso faran un espectacle de boleros a la plaça del Local Cultural de Santa Oliva.