MINUT A MINUT

🔴Nova manifestació improvitzada al centre de Tarragona

ÚLTIMA HORA

❗ Convoquen una vaga general per al pròxim divendres, 18 d'octubre

Prenen les flors del monòlit dedicat a Ramon Torras que hi ha a Coma-ruga

Des del Motor Club Vendrell han lamentat els fets
El monòlit dedicat a Ramon Torras que hi ha a Coma-ruga. | Cedida

 

El caragol de fang que hi havia davant l'Oficina de Turisme de Coma-ruga no és l'única cosa que ha desaparegut aquesta passada nit al Vendrell. Des del Motor Club Vendrell també han denunciat que s'han endut les flors que anualment es posen al peu del monòlit que està dedicat a Ramon Torras, als jardins que també estan situats al davant de l'Oficina de Turisme de Coma-ruga.

 

En un comunicat enviat als mitjans, el vicepresident del Motor Club Vendrell, Josep Jané, ha lamentat que «persones desaprensives i sense consciència s'han endut les flors que anualment es dipositen al peu del monòlit dedicat a Ramon Torras». Aquest monòlit es va inaugurar l'any 2006 en record del pilot de motocicletes Ramon Torras, que va morir el 1965 amb només 21 anys en un accident quan prenia part al tercer Trofeu Brisamar de Motocicleta, a Coma-ruga.

 

«Manca de respecte i civisme»

El Motor Club Vendrell va erigir aquest monòlit a la memòria del campió desaparegut, «que ara pateix la manca de respecte i civisme» d'algunes persones, segons han apuntat des del club vendrellenc. Des de fa una quinzena d'anys, el Motor Club Vendrell organitza un memorial en record del pilot barceloní, amb activitats com una trobada de motos clàssiques. Cada any es posen flors al monòlit en record de Torras, als jardins que es troben davant l'Oficina de Turisme.

 

Robatori del caragol de fang

Es desconeix si els que s'han endut les flors del monòlit de Ramon Torras són les mateixes persones que han robat el caragol de mar fet de fang que des d'ahir s'havia posat al davant de l'Oficina de Turisme. Des de l'Ajuntament del Vendrell ja han avançat que posaran en coneixement de la policia local aquests fets, així com el trencament de diverses cordes del nou camí de les Madrigueres, que també ha tingut lloc aquesta passada nit.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris