La fuita de gas de la Rambla del Vendrell va ser causada per uns lladres

Intentaven robar tub de coure d'habitatges desocupats

 

Els Bombers, a la Rambla del Vendrell. | Policia Municipal del Vendrell

 

La fuita de gas que es va produir aquest dilluns 20 d'agost en un edifici de la Rambla del Vendrell va ser causada per uns lladres que intentaven robar tub de coure. Així ho han confirmat des de l'Ajuntament del Vendrell, segons ha posat en coneixement la Policia Municipal. Els lladres haurien accedit al quartet on hi ha els comptadors del gas, que està situat al terrat, i des d'allí haurien mirat d'estirar el tub de coure de diversos habitatges del bloc que estan desocupats.

 

Per error, però, van estirar el tub d'un pis que sí que tenia servei de gas, i és quan es va produir la fuita. Els lladres van fugir immediatament del lloc. Minuts després, un veí va donar l'avís per la forta olor de gas que se sentia. Després que els Bombers i la policia desallotgessin alguns veïns per precaució i en confinessin d'altres a dins els seus pisos, es va tallar la fuita, i la policia va investigar les causes del succés. Va ser aleshores quan van trobar que s'havien endut entre dos i tres metres de tub de coure.

 

S'instrueixen diligències judicials pel robatori

La Policia Municipal ha iniciat diligències judicials perquè es puguin trobar els autors del robatori, que van posar en perill a molts dels veïns de l'edifici. L'actuació va durar en total unes dues hores, durant les quals es va tallar el pas pel lateral dret de la Rambla. Al voltant de les quatre de la tarda ja es va restablir la circulació i es va deixar tornar els veïns als seus habitatges.

 

Fuita de gas a Reus

Precisament aquest mateix dilluns també hi ha hagut una fuita de gas produïda per un intent de robatori a Reus, en una casa de l'avinguda de Salou. En aquest cas, els lladres haurien intentat robar el comptador del gas. Quatre dotacions dels Bombers van intervenir per tancar la clau del gas.