Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Treuen amb una grua una veïna del Vendrell que s'havia quedat tancada a casa

A la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga
Els Bombers han pogut treure la dona que s'havia quedat tancada. | Policia Municipal del Vendrell

 

Els Bombers de la Generalitat han hagut de treure amb una grua una dona que s'havia quedat tancada al seu domicili, a la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga, al Vendrell. Els fets han tingut lloc aquesta passada nit, pels voltants de dos quarts d'una de la matinada, quan una veïna ha alertat a la Policia Municipal del Vendrell que s'havia quedat tancada al seu pis. Aquests han trucat als Bombers, que s'han desplaçat als llocs dels fets,

 

Segons han explicat des de premsa dels Bombers, la dona s'havia quedat tancada al menjador, i la manera més fàcil d'accedir al domicili, un tercer pis, ha estat fent servir una grua. Amb una autoescala, els Bombers han pogut treure sense problemes a la dona, entrant per un balcó del domicili. A la plaça dels Germans Trillas també s'hi han desplaçat els agents de la policia local, per controlar el trànsit. Finalment, tot ha quedat en un petit ensurt per la dona.

 

Avís pel pas tallat a la riera de la Bisbal

La Policia Municipal del Vendrell, per la seva banda, ha reiterat aquests dies els avisos a fer cas a les senyalitzacions i als carrers tallats després dels últims episodis d'aiguats. El pas per la riera de la Bisbal, a la intersecció amb el Torrent del Lluc, segueix tallat, ja que les riuades han deixat malmès el clavegueram i l'asfalt, que presenta perill d'enfonsament en alguns punts. Des de la policia han avisat que ningú tregui el cadenat que prohibeix el pas, pel perill per la seguretat que això pot suposar. 

 

Per altra banda, des de l'Ajuntament del Vendrell han informat que el tram de canonada que havia quedat malmès per les fortes pluges del passat 15 d'octubre ja està reparat, amb la qual cosa s'ha pogut restablir el subministrament d'aigua procedent dels dipòsits del Tomoví fins al nucli de la ciutat.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris