VÍDEO

Explosió d'una bombona de gas en una barricada a Tarragona

ATENCIÓ

Tots els talls de carretera previstos per aquest dissabte, 19 d'octubre

El grup de dones Al-Manar del Vendrell fa una cursa solidària pel 8-M

Es tracta d'una cursa de tres quilòmetres pel centre de la ciutat

 

Vista del centre del Vendrell | BPDiari

 

El grup de dones Al-Manar del Vendrell ha organitzat per aquest diumenge 10 de març una cursa solidària sota el lema '3 km solidaris. Corre per tu, corre per totes!'. Es tracta d'un acte que s'ha programat per les deu del matí i que se suma al conjunt d'activitats organitzades amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que és aquest divendres 8 de març. La cursa està oberta a tothom qui hi vulgui prendre part.

 

L'esdeveniment es farà per diferents carrers del centre del Vendrell, de manera que es pugui donar a conèixer i sensibilitzar la població del treball que es fa «per donar veu, atenció i suport a les dones que ho necessiten», segons han apuntat des de l'Ajuntament. El consistori dona suport a la iniciativa del grup de dones Al-Manar, a través de la Taula Comunitària, una plataforma d'entitats que treballa per a la cohesió social i on hi participen altres entitats que també col·laboraran en aquest esdeveniment, com Càritas, el Grup de Dones del Vendrell, l'Associació Joves de Catalunya i Esports, Actua.

 

Inscripcions al preu de tres euros

En aquesta ocasió també donen suport a l’acte les empreses Marinada —el centre de dia per a la gent gran—, Assegurances Vicente i Filirun. La cursa té com a punt de partida i d’arribada la Rambla del Vendrell. A les nou del matí es faran les inscripcions per a tots els que hi vulguin participar. La contribució per prendre part en aquesta cursa solidària serà de tres euros, que es destinaran al grup de dones Al-Manar perquè pugui seguir realitzant tasques de suport i atenció a les dones.

 

Les primeres persones que s’inscriguin rebran com a obsequi una samarreta com a record de la seva participació en la cursa. El Vendrell ha preparat diversos actes amb motiu del 8-M, entre els quals hi ha un taller d'autodefensa per a les dones. També es farà una manifestació el mateix divendres a les dotze del migdia que sortirà de la plaça Vella del Vendrell.

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris