Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Troben un home mort i la seva dona ferida a Calafell

Els fets han succeït aquesta matinada quan s'ha avisat de la defunció de l'home d'avançada edat

 

Els fets han succeït al carrer Jacint Verdaguer de Calafell | Google Maps

 

Aquesta matinada, una dona d'avançada edat s'ha trobat al seu marit mort en el seu habitatge de Calafell. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, la defunció de l'home ha estat biològica. D'altra banda, també han informat que la senyora tenia una ferida al cap, resultat d'una malaltia que pateix, i ha estat traslladada a l'Hospital del Vendrell. El cos policial s'ha fet càrrec dels fets.

 

Troben mort a un home de matinada a Calafell

El servei d'emergències ha rebut l'avís dels fets aquesta matinada de dissabte a diumenge 18 de novembre, concretament, a un quart de dues. La mort del senyor d'avançada edat ha estat per conseqüències biològiques. La seva dona, segons han explicat els Mossos, ha estat trobada a la casa de Calafell, amb una ferida al cap, conseqüència d'una malaltia que pateix la dona, ja que té algun problema de salut. Ferida que no té cap relació amb la mort del seu marit. 

 

A més, també ha estat traslladada fins a l'Hospital del Vendrell on, actualment, està en un bon estat de salut, ja que les ferides que tenia no eren gens greus.

 

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec dels fets, ja que estan investigant les causes i circumstàncies del succés d'aquesta matinada al carrer Jacint Verdaguer del municipi del Baix Penedès. 

 

Accident entre un cotxe i una furgoneta al Vendrell

El passat 12 de novembre, una persona va resultar ferida en un accident al carrer d'Abadessa Emma del Vendrell. La topada entre un turisme i una furgoneta va fer que aquest quedés bolcada. De resultes de l'accident, la Policia Municipal del Vendrell va tallar el trànsit al carrer del municipi, mentre la grua retirava els dos vehicles accidentats. La persona que va resultar ferida, va ser traslladada a l'Hospital del Vendrell amb caràcter menys greu.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris