Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L’Hotel Adia de Cunit rebutja acollir la reunió de VOX

L'acte ja es va traslladar de la Selva del Camp a Cunit
Imatge de l'Hotel Adia de Cunit, que ha rebutjat acollir l'acte de VOX. | Google Maps

 

Segueixen els problemes en la celebració d’un acte de VOX a les comarques de Tarragona. Si recentment el partit polític valorava celebrar-ho a l’Hotel Adia de Cunit, aquest divendres, 9 de novembre, s’ha sabut que finalment tampoc es farà allà. El motiu és que la gerència de l’hotel ha declinat la proposta que va fer el partit polític de celebrar una formació a les instal·lacions de l’hotel el pròxim 17 de novembre.

 

El regidor d’Activitat Econòmica, Xavier Salvadó, i el regidor de Seguretat Ciutadana de Cunit, Ivan Faccia, s’havien reunit la tarda d’aquest divendres amb els gerents de l’Hotel Adia de Cunit per valorar acollir la reunió de VOX. Faccia ha confirmat a través de les xarxes socials que els gerents d’aquest hotel del Baix Penedès han rebutjat acollir l’acte. El regidor de Seguretat Ciutadana ha agraït, a més, «la sensibilitat mostrada per l’Hotel i la decisió que ha pres». Així doncs, VOX de Tarragona haurà de seguir buscant un lloc per poder celebrar la jornada de formació, que té previst tractar l’ús de les xarxes socials i diverses tècniques de debat.

 

La presidenta de Vox Tarragona, Isabel Lázaro | Facebook/Isabel Lázaro

 

 

L'acte ja s'havia de celebrar a la Selva del Camp

El partit d’ultradreta ja va haver de traslladar un primer cop aquesta formació, ja que en un primer moment s’havia de celebrar a la Selva del Camp, però després es va decidir celebrar-lo a Cunit. L’hotel de la Selva on s’havia de celebrar va acabar declinant acollir l’acte «per les pressions rebudes», segons apuntava VOX de Tarragona. El cas és que el darrer mes de juliol el partit va celebrar un Campus d’Estiu en aquest hotel de la Selva, i la seva presència va acabar provocant aldarulls a l’exterior de l’hotel. Unes 200 persones es van concentrar a les portes per protestar contra l’acte i la presència del partit al municipi. Per aquest motiu, l’hotel de la Selva hauria decidit desmarcar-se i no acollir un altre acte del partit ultradretà.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris