Un hotel de Coma-ruga posa habitacions a disposició de l'Hospital del Vendrell

Una delegació de l'hospital s'ha desplaçat a l'hotel per coordinar les tasques
Un hotel de Coma-ruga s'ha ofert per acollir sanitaris afectats pel coronavirus. | Ajuntament del Vendrell
 

L'Hotel Balneari TermaEuropa de Coma-ruga ha posat les seves habitacions a disposició de l'Hospital del Vendrell per si calen més espais per atendre persones afectades pel coronavirus. El grup municipal de Podem al Vendrell havia fet la petició a l'Ajuntament de buscar un hotel on poguessin allotjar els sanitaris que hagin d'estar en quarantena per haver donat positiu de la Covid-19 o en tinguin símptomes. 

 

Des de l'Ajuntament ja havien avançat aquest dilluns que havien rebut una resposta positiva d'un dels establiments, que és el TermaEuropa. Aquest dimecres 25 de març al matí, el director i el cap de manteniment de l'Hospital del Vendrell han mantingut una reunió amb el subdirector de l'hotel, per visitar les instal·lacions i coordinar els treballs que permetin habilitar de forma preventiva algunes habitacions.

 

La iniciativa ha estat gestionada pel regidor de Podem el Vendrell, Òscar Blasco, la regidora de Salut, Montse Martín, la regidora de Cohesió Territorial, Bàrbara Peris, membres de l'equip sanitari de l'hospital i Protecció Civil del Vendrell. Segons s'ha destacat des de l'Ajuntament del Vendrell, la gerència de l'establiment ha ofert la seva col·laboració des del primer moment, i ha felicitat la tasca que estan realitzant els sanitaris, els cossos de seguretat i tots els serveis implicats en la lluita contra la propagació de la Covid-19.

 

Vint sanitaris a l'espera de resultats

Tal com explicava aquest mateix dimecres l'infermer, i membre del comitè d'empresa de l'hospital, José Miguel Magán a RTV el Vendrell, actualment no hi ha cap sanitari ingressat per la Covid-19 a l'hospital, però sí que n'hi havia una vintena que estaven a l'espera de resultats perquè havien tingut «contactes de risc». Magán també va apuntar que al centre hospitalari del Baix Penedès hi ha més d'una vintena d'ingressats pel coronavirus.

Més notícies de la categoria Baix Penedès