Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Virulent incendi forestal a la Torre de l'Espanyol, a la Ribera d'Ebre

Ensurt a Cunit per un incendi en un habitatge a la nit

Ha cremat un annex d'una casa del carrer de Calafell, sense que hi hagi hagut ferits

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat aquesta passada nit en un incendi que s'ha declarat en un habitatge de Cunit, concretament al carrer de Calafell número nou. L'avís s'ha rebut a les 01.20 hores, per un foc que afectava un annex que hi havia en aquesta casa. Es tractava d'una caseta en el qual hi havia la rentadora i l'assecadora. El foc ha cremat completament aquest annex amb els dos electrodomèstics.

 

Sortosament, no hi ha hagut ferits, ni tampoc ha calgut evacuar cap veí de la casa. Passada una estona, els Bombers han controlat la situació, i s'han pogut retirar a dos quarts de tres de la matinada. L'habitatge afectat és una casa de dues plantes situada al carrer de Calafell del municipi de Cunit.

 

Treball per les afectacions del Leslie

Durant tota la jornada de dilluns, els Bombers han tingut força feina pels desperfectes que va deixar el temporal de diumenge a la nit a la comarca. A Calafell, els Bombers van treballar tot el dia per treure el fang i l'aigua de diversos edificis inundats, especialment al carrer del Pescador. També es va haver de drenar l'aigua del pas soterrat que hi ha a l'estació de Calafell Platja. A més dels Bombers, també van treballar en aquestes tasques els serveis municipals, l’empresa Sorea i nombroses cisternes mobilitzades.

 

Al Vendrell, l'afectació més rellevant va ser el trencament d'una canonada que subministra aigua al centre de la ciutat. Els operaris van treballar durant el matí perquè arribés l'aigua a tots els habitatges i també al polígon La Cometa. A més a més, també va estar tallada durant tot el matí la carretera que va del Vendrell a Sant Salvador, pel desbordament de la riera de la Bisbal i el torrent del Lluc a la seva intersecció. També es van haver de retirar alguns arbres que havien caigut a la via pública.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris