Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Una connexió elèctrica fraudulenta provoca un incendi a Calafell

Els Bombers van apagar el foc, declarat a Segur de Calafell
Estat en què va quedar el centre de transformació incendiat. | Endesa

 

Ensurt el que van tenir aquest diumenge 16 de setembre al migdia diversos veïns dels carrers d'Antoni Gaudí i del Duero de Segur de Calafell. A quarts de dotze del migdia es va declarar un incendi a la xarxa elèctrica, que va afectar els cables d'electricitat i va cremar una línia d'alimentació d'aquesta zona, provocant algunes explosions. Dues dotacions dels Bombers es van encarregar d'apagar el foc mentre la policia local de Calafell tallava el trànsit.

 

Passades les dotze del migdia, els Bombers ja havien controlat el foc, que va deixar sense subministrament elèctric la zona. Segons han apuntat des d'Endesa a aquest mitjà, l'incendi el va provocar una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica, ja que els cables anaven «directament a un centre de transformació on hi havien d'haver els comptadors, però no n'hi havia cap», han apuntat. De resultes de l'incident, un total de disset veïns van quedar sense subministrament elèctric, però no hi va haver ferits. Els tècnics d'Endesa es van desplaçar als llocs dels fets per treballar en el succés, que van tenir resolt pels voltants de les tres de la tarda. 

 

Incidència greu a la xarxa elèctrica al Tancat

Aquesta no ha estat l'única incidència relacionada amb el subministrament elèctric que hi ha hagut els últims dies al Baix Penedès. Segons va informar la Policia Municipal del Vendrell, el passat divendres Endesa va haver de tallar l'avinguda del Baix Penedès del Vendrell per arreglar una incidència greu a la xarxa elèctrica. La zona del Tancat ha patit diversos talls d'electricitat les últimes setmanes, sobretot en dies de forta tempesta, que han obligat a la companyia a fer aquesta intervenció d'urgència a la zona.

 

Endesa va tancar dues anelles elèctriques al Baix Penedès el passat mes de maig, per millorar la qualitat del subministrament a prop de 21.000 clients del Vendrell, Calafell i Cunit. També es va completar la reforma tecnològica dels centres de transformació del Vendrell i Calafell.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris