Les característiques platges de Llevant de Cunit

Un incendi deixa sense telefonia i Internet tot el veïnat de Costa Cunit

Un incendi al cablejat d'una caixa metàl·lica ha provocat l'incident

Els veïns de la urbanització Costa Cunit estan sense telefonia i Internet des del dilluns al vespre, a causa d'un incendi que va tenir lloc aquell dia a les 22.45 hores. Segons ha informat l'Ajuntament de Cunit, el telèfon d'emergències 112 va rebre un avís el dilluns 13 de maig a tres quarts d'onze de la nit per un incendi en aquest nucli de Cunit. El foc va afectar el cablejat d'una caixa metàl·lica, ubicada a la plaça d'Andròmeda, a la cantonada amb el carrer de les Balances.

El foc va cremar part d'aquest cablejat elèctric, que segons el consistori ja estava molt obsolet, i va deixar aquest nucli sense servei de telefonia i Internet. La instal·lació està precintada a hores d'ara, quan ja fa gairebé 48 hores que es va registrar el succés. L'Ajuntament de Cunit assegura que està en contacte amb l'empresa Telefònica, la qual espera que la incidència es pugui resoldre entre aquest dijous i divendres. Es desconeixen les causes de l'incendi.

Incendi en un supermercat de Calafell

Aquest mateix dimecres 15 de maig també s'ha declarat un incendi a la platja de Calafell, a l'interior d'un supermercat situat a la carrerada d'en Ralet. Cinc dotacions dels Bombers han apagat el foc, que s'ha originat al motor d'una cambra frigorífica i ha afectat part del mobiliari. No hi ha hagut danys personals entre els treballadors i els clients de l'establiment, que han patit, això sí, un bon ensurt.

Cunit acollirà la Copa Catalana de Gimnàstica Aeròbica

Per altra banda, aquest diumenge 19 de maig, el complex esportiu Els Jocs de Cunit serà escenari de la Copa Catalana i CCEE de Gimnàstica Aeròbica 2019, que començarà a les nou del matí. Aquest esdeveniment està organitzat per la Federació Catalana de Gimnàstica, la Generalitat de Catalunya, el Club Gimnàstica Calafell, el Complex Esportiu Municipal Els Joncs, la regidoria d'Esports de Cunit, el Penedès Marítim i l'Ajuntament de Cunit.

També et pot interessar:


Comentaris