Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

Més de 500 inscrits al Vendrell per anar a la manifestació de la Diada

Els actes a la ciutat es fan enguany a la plaça Nova el dia 10
L'acte de la Diada del Vendrell no es farà al cementiri. | BPDiari

 

El Vendrell ja té més de 500 persones inscrites per anar a la manifestació del dia 11 de setembre a Barcelona amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Així ho han confirmat des de l'ANC del Vendrell a aquest mitjà, apuntant que és un nombre de persones «una mica superior» al del passat 2017. Les inscripcions per anar amb els busos que posa l'ANC des del Vendrell van començar «de forma tímida» però s'han disparat els últims dies.

 

Des de l'ANC esperen que encara puguin augmentar aquest cap de setmana, a la parada que posen al capdavall de la Rambla tots els divendres o a la que posen a Coma-ruga els caps de setmana. L'assemblea té contractats una dotzena d'autocars, que sortiran de l'estació d'autobusos del Vendrell a les dotze del migdia. A banda del Vendrell, un dels autocars també és pels inscrits de Bonastre i Masllorenç. Altres municipis del Baix Penedès també organitzen autocars per anar a la manifestació del dimarts 11 a la tarda.

 

Actes de la Diada al Vendrell

Al Vendrell, els actes de la Diada es faran enguany, de forma excepcional, a la plaça Nova el dilluns 10 de setembre a les vuit del vespre, a diferència del que es feia habitualment, que era el matí del mateix dia 11 al cementiri, davant la tomba de Pau Casals. El motiu és perquè la ciutat acull aquest any l'acte comarcal de la Diada, que té un caràcter itinerant. D'aquesta manera, l'ofrena floral es farà al monument de Pau Casals que hi ha a la plaça, tot i que després es traslladaran les flors al cementiri.

 

També hi haurà els parlaments institucionals, un recital de poemes d'Àngel Guimerà, un pilar dels castellers Nens del Vendrell i la interpretació per part de la soprano Griselda Ramon de l'«Himne dels Segadors». El dimarts 11 de setembre sí que es farà una ballada de sardanes a les set de la tarda a la Rambla, organitzada pel Foment Sardanista Vendrellenc.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris