GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Jordi Marlès repeteix com a candidat a l'alcaldia de Llorenç del Penedès

També repeteix la candidata de Decideix Llorenç, Irene Sardà
Jordi Marlès repetirà com a candidat a l'alcaldia de Llorenç. | Cedida

 

Jordi Marlès, actual alcalde de Llorenç del Penedès pel PDeCAT, repetirà com a candidat a les eleccions municipals d'aquest mes de maig. Marlès serà el cap de llista de Junts per Llorenç del Penedès, i estarà acompanyat de diferents persones del poble, moltes de les quals són cares noves. D'aquesta manera, de número dos hi anirà Ignasi Saura, que repeteix, seguit de Susanna Picó, Eva Rafecas, Ramon Mestre, Ferran Cunillera i Glòria Castañón. 

 

Amb l'objectiu de reeditar la majoria

Marlès va guanyar per majoria a les eleccions municipals del 2015, obtenint sis regidors i 540 vots. En segon lloc va quedar Decideix Llorenç, amb 303 vots i tres regidors, seguits del PSC i ERC, amb un regidor cadascun. L'actual alcalde ha volgut destacar en la presentació de la seva candidatura que «s'han realitzat moltes propostes del programa durant aquest mandat, com el nou edifici consistorial, la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol, el nou accés a la plaça de la Vila, l’Espai jove, o la remodelació parcial de l’enllumenat públic».

 

De totes maneres, el cap de llista de Junts per Llorenç del Penedès té la voluntat de continuar governant «per encarar nous projectes com la reforma de la llar d'infants antiga, la coberta de la pista poliesportiva, la creació d’un nou espai per a nadons dins d’un parc o la posada en funcionament del servei de recollida selectiva porta a porta, entre molts d’altres». Qui també ha donat a conèixer la seva candidata ha estat Decideix Llorenç, que torna a confiar en l'advocada Irene Sardà, cap de l'oposició durant aquest mandat. Estarà acompanyada de Martí Palau al número dos i d'Eugènia Guasch al número tres.

 

Llista de Junts per Llorenç del Penedès:

1- Jordi Marlès

2- Ignasi Saura

3- Susanna Picó

4- Eva Rafecas

5- Ramon Mestre 

6- Ferran Cunillera 

7- Glòria Castañon 

8- Loli López 

9- Adrià Pons 

10- Neus Camps

11- Sergi Rovira 

  • Suplents:

12- Maria Ferrer 

13- Montse Sánchez

14- Pere Vila