L'exmonitor del Vendrell acusat d'abús sexual va dir als alumnes que l'assotessin al cul amb un fuet

L'acusat va esposar-los els canells amb els braços cap a l'esquena, fent-los pessigolles per tot el cos
Imatge de l'acusat d'abusar sexualment de menors al Vendrell, a l'Audiència de Tarragona | acn

L'Audiència de Tarragona ha començat a jutjar un exmonitor de ping-pong de la Lira Vendrellenca acusat d'abusar d'un grup d'alumnes de 12 i 13 anys, l'any 2015, quan estava amb ells a les aules. La fiscalia li demana 24 anys de presó per quatre suposats delictes continuats d'abús sexual i un any més per un delicte d'exhibicionisme, per haver mostrat fotografies d'ell als menors. L'exmonitor d'aquesta entitat social del Vendrell ha negat aquest dilluns el gruix de les acusacions, però ha admès que va deixar que els alumnes juguessin amb unes manilles que tenia i que, probablement, els va explicar que li agradava que l'assotessin al cul amb estris com ara fuets o pals de fusta. La vista es reprendrà el 19 de desembre.

L'home era monitor a l'entitat des del 2014 i, durant el 2015, entrenava a les aules de la Lira Vendrellenca a un grup de set menors d'entre 12 i 13 anys. Segons la fiscalia, en una ocasió els va ensenyar unes manilles que tenia per la seva feina com a vigilant de seguretat i, davant la curiositat dels nens i per tal de guanyar-se la seva confiança, els va esposar els canells amb els braços cap a l'esquena, fent-los pessigolles per tot el cos. En una altra ocasió, va fer que dos dels seus alumnes s'estiressin a terra i els va esposar les mans a la pota de la taula, mentre els feia pessigolles al tors.

Va proposar-los jugar a colpejar-se el cul amb un fuet cada vegada més fort

Una altre dia l'individu va posar gel sobre els alumnes i els va fer tocaments amb «ànim libidinós». Tot seguit, també els va mostrar un fuet de cuir flexible i els va proposar com a joc colpejar-los a les natges cada vegada més fort per veure qui aguantava més. Segons el ministeri públic, els joves van accedir-hi i després els va dir que fossin ells els que el colpegessin amb el fuet. El monitor els demanava que guardessin el secret i que no expliquessin res als pares perquè, en cas contrari, ell perdria la feina.

L'acusat d'abusar sexualment de menors al Vendrell, assegut a la banqueta dels acusats | acn

El maig del 2016, quan estava al seu vehicle amb dos dels menors, el processat els va mostrar una fotografia d'ell on apareixia recolzat a la taula de tennis de la Lira amb els pantalons i els calçotets abaixats mostrant les natges. El monitor els va explicar als nens les seves pràctiques sexuals, que consistien en què el peguessin amb el fuet, «intentant així normalitzar les conductes que practicava amb els menors», segons la fiscalia. En almenys tres ocasions va mostrar uns vídeos en el seu telèfon mòbil on es veia a un adult colpejar-lo a ell a les natges, estant despullat, en uns amb un fuet i en altres amb un pal de fusta.

En la seva declaració aquest dilluns, l'home ha negat el gruix de les acusacions i que hagués abusat sexualment dels menors. Sí que ha reconegut que va deixar-los jugar amb les seves manilles i que, probablement, havia parlat amb ells que li agradava el joc sexual de l''spanking'. A més, ha dit que en una ocasió un dels menors va portar gel i que van jugar a refregar-lo pel cos a veure qui aguantava més.

Després de prendre declaració al processat i de visualitzar les declaracions que els menors fan oferir en el seu moment, la vista es reprendrà el 19 de desembre. Aquell dia es reproduiran les declaracions de tres víctimes més i també està previst que declarin dos mossos i quatre familiars. També es preveu la pràctica de diverses proves pericials que hauran de confirmar la credibilitat de les víctimes i la imputabilitat de l'acusat, entre d'altres.

A més de la pena de 25 anys de presó, el ministeri fiscal també demana per a l'exmonitor la mesura d'allunyament, respecte dels menors i de la Lira Vendrellenca, durant diversos anys.

"⚫ A presó un conductor per matar el seu company en una cursa de cotxes il·legal" "🔴El monitor de ping-pong que va abusar de 4 menors al Vendrell, a judici"