GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Kenneth Martínez, únic candidat a les primàries del PSC del Vendrell

Si aconsegueix el 25% d'avals, serà proclamat candidat aquest divendres
Kenneth Martínez. | BP Diari

 

Kenneth Martínez ha estat l'únic militant del PSC del Vendrell que ha presentat candidatura per encapçalar el partit a les eleccions municipals del 2019 en el procés de primàries que el partit va iniciar el passat 5 de setembre. Durant dos dies, tot aquell qui ho volgués podia presentar la seva candidatura, però l'única que s'havia presentat el passat 7 de setembre, quan es va tancar el termini, havia estat la de Martínez, com el mateix regidor vendrellenc ha confirmat a aquest mitjà.

 

Ara Martínez té fins aquest divendres 14 de setembre per aconseguir un 25% d'avals dels militants del partit al Vendrell. En cas de ser així, aquest mateix divendres serà proclamat candidat del PSC als comicis municipals del maig del 2019. Els socialistes busquen amb aquestes primàries el successor de Martí Carnicer, actual alcalde del municipi, que va anunciar a principis del mes de juliol que no es tornaria a presentar i que es retiraria de la política un cop acabat aquest mandat.

 

A l'Ajuntament des del 2011

Kenneth Martínez (1975), doctor en Història per la Universitat Rovira i Virgili i funcionari de carrera del cos de professors d'ensenyament secundari, va entrar com a regidor a l'Ajuntament del Vendrell el 2011. En els dos mandats que fa que forma part del govern municipal, ha ocupat les carteres d'Educació, Ocupació o Promoció Econòmica. També és conseller comarcal d'Educació des del 2015. El seu nom era el que sonava més per agafar les regnes del PSC després de l'anunci de la retirada de Martí Carnicer.

 

A l'espera que Martínez aconsegueixi els avals necessaris i sigui proclamat candidat de forma oficial aquest divendres, les Joventuts Socialistes del Vendrell ja li han donat suport de cara a les eleccions del pròxim mes de maig. Fins ara, ja s'han confirmat com alcaldables a Eva Serramià pel PDeCAT i Eva Mata per ERC del Vendrell. El nom de Kenneth Martínez pot ser el tercer que es faci oficial.