Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Kuryous Link actuen a la Penya Bètica del Vendrell

El grup presenta el seu disc 'The Next Big Bang'
Kuryous Link. | Cedida

 

El grup de rock del Vendrell Kuryous Link actua el pròxim dimecres 12 de setembre a la Penya Bètica del Vendrell, en un concert que té el format de taquilla inversa. L'actuació començarà a les vuit de la tarda, i la formació —en la qual hi ha el guitarrista de Lax'n'Busto Pemi Rovirosa— presentarà el seu disc de debut 'The Next Big Bang', que es va publicar el passat mes de juliol a través de RGB Suports.

 

La taquilla inversa és una modalitat mitjançant la qual el públic tria el que vol pagar al grup durant el concert o un cop acabat aquest. D'aquesta manera, la formació vol cobrir els costos de muntatge del concert. Kuryous Link està format per Serpico a la veu, Juan Antonio Campos al baix, Jorge Linares a la bateria i Pemi Rovirosa a la guitarra. Més recentment han incorporat als teclats a Adrià Farré.

 

Avançament el passat mes d'abril

El disc 'The Next Big Bang' va tenir un avançament el passat mes d'abril, amb un EP de quatre temes entre els quals destacava el senzill «Cash and Business», del qual se'n va fer un videoclip. Posteriorment, el grup va gravar sis temes més per completar el disc, que es va publicar a finals del mes de juliol a través de diferents plataformes digitals, com Itunes o Spotify.

 

El disc de debut de Kuryous Link mostra les característiques principals del grup, centrades en la fusió i aportant una nova visió a estils prou consolidats com són el soul, el funk, el rock i el hip hop, barrejant-los amb sonoritats més modernes i electròniques. Les melodies i les lletres, la majoria en anglès, però també en francès i espanyol, surten directament de la vida real, per ser compartides amb gran empatia amb el públic, segons expliquen. Després de publicar el disc, el grup ha començat a fer els primers concerts de presentació d'aquest.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris