El Grup Motor de Salut de l'Arboç.

L'Arboç crea un Grup Motor de Salut en coordinació amb els treballadors del CAP

L'objectiu és millorar les necessitats en matèria de sanitat que té el municipi

L'Ajuntament de l'Arboç ha impulsat la creació d'un Grup Motor de Salut, amb l'objectiu de millorar els diferents aspectes que fan referència a la salut comunitària al municipi. El passat 29 de novembre es va fer una reunió on hi van ser presents l'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, treballadors del CAP, la regidora de Salut, Montserrat Pérez, i el regidor d'Esports, Miguel Àngel del Río.

Des del consistori han remarcat que per desplegar aquesta operativa és bàsic que hi hagi «un treball coordinat i conjunt entre els membres de l'atenció primària de salut, la salut pública, els membres de l'administració municipal i les entitats actives del municipi que s'hi vulguin afegir». Entre les tasques que tindrà el grup motor haurà de coordinar i millorar hi ha la detecció de les necessitats de salut del municipi, la identificació de recursos o actius disponibles, implicar a la població i als usuaris en diferents iniciatives sobre la salut, o implementar programes, entre d'altres.

La Volta al Penedès passa de nou per Llorenç

Per altra banda, l'Ajuntament de Llorenç del Penedès ha confirmat que la segona edició de la Volta Ciclista al Penedès tornarà a passar per Llorenç del Penedès. Després de la bona experiència del primer any, l'organització ha tornat a confiar en el municipi per obrir una de les etapes, que sortirà de la rambla Marinada. La volta es farà entre el 26 i el 28 de juliol per diferents carreteres del Penedès i tindrà amb una major presència d’equips internacionals.

És una cursa en la qual hi competeixen ciclistes de categoria júnior. Des de l'Ajuntament de Llorenç han valorat molt positivament aquest esdeveniment esportiu «que ajudarà a donar a conèixer una mica més el nostre poble omplint la Rambla Marinada de ciclistes joves que volen arribar a professionals», han apuntat. Des del consistori remarquen que la ciclista semiprofessional llorencenca Mireia Benito ha estat campiona de Catalunya sub-23 i bronze en els campionats estatals de carretera celebrats a Múrcia.


Comentaris