Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Tancada la llar d'infants Ralet Ralet del Vendrell per inundacions

Al Vendrell es van superar els 50 litres de pluja per metre quadrat en 30 minuts
La llar d'infants Ralet Ralet ha tancat portes aquest dijous. | BP Diari

 

La forta tempesta que va caure aquest dimecres al vespre al Vendrell ha tingut com a principal afectació el tancament de la llar d'infants Ralet Ralet per inundacions. Segons han informat des de l'Ajuntament del Vendrell, la intensa pluja va fer que entrés aigua a les aules, i no hi ha hagut temps material de treure-la abans que comencessin les classes aquest matí. Des del centre ja van avisar les famílies al vespre que avui no hi hauria activitat, i s'espera que demà divendres ja torni a funcionar amb normalitat.

 

Altres centres escolars, com l'escola Marta Mata, van tenir alguna acumulació d'aigua, però sí que han pogut fer classe aquest dijous. Aquestes són les principals incidències de la plujada que va caure al Vendrell entre les nou i dos quarts de deu del vespre, acompanyada d'un fort vent. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) al Vendrell es va superar el llindar dels 50 litres de pluja per metre quadrat en 30 minuts. A la totalitat del Baix Penedès, el llindar es va situar pels voltants dels 40 litres per metre quadrat.

 

Arbres caiguts a la via pública

Altres afectacions que va deixar la tempesta van ser diversos arbres caiguts a la via pública, com un al carrer de Mercè Rodoreda, al Francàs, i un altre a una rotonda pròxima a l'escola Teresina Martorell. Els Bombers de la Generalitat i la Policia Municipal s'han encarregat de retirar els dos arbres. També es van fer els habituals talls de trànsit a les zones inundables, moltes de les quals van quedar plenes de fang i pedres

 

En altres punts de la comarca hi va haver acumulacions importants d'aigua, com els 24 litres per metre quadrat de la Bisbal del Penedès, els 23 litres de Bellvei o els 20 litres de Bonastre. Els Bombers de la Generalitat van rebre, fins a dos quarts de deu de la nit, un total de 116 avisos relacionats amb l'episodi de pluja a tot el país.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris