GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Junts pel Vendrell dona a conèixer la llista completa per a les municipals

Darrere d'Eva Serramià hi ha Josep Mercadé, Mar Galeano i Miriam Buitrago
Els integrants de la llista Junts pel Vendrell | BP Diari

 

Junts pel Vendrell ha presentat aquest dijous 11 d'abril la seva llista completa per a les eleccions municipals del mes de maig. La candidatura que encapçala per segona vegada Eva Serramià manté en els llocs de sortida dos noms que ja van formar part de la llista del PDeCAT el 2015. Són el de l'actual regidor Josep Mercadé en el número dos, i el de Mar Galeano, que fa quatre anys va ocupar el lloc número vuit, i que ara està situada en tercer lloc.

 

A partir d'aquí arriben les novetats. Al número quatre hi ha la professora de ball Miriam Buitrago, en el lloc número cinc s'hi situa el meteoròleg Marc Rodero, Sergi Senpau, cap de la JNC local, es troba en el lloc número sis, mentre que en setena posició hi ha l'altre regidor que el partit té actualment, Ferran Trillas. A la llista també hi ha noms com el de Victòria Pagès, presidenta de l'associació de Veïns del barri marítim de Sant Salvador, el de l'artista Joan Descals o el polític Josep Maldonado, que tanca en el número 21.

 

Llista amb diferents «perfils i interessos»

En la presentació, Serramià ha volgut destacar que els integrants de la llista vénen de «diferents barris», i tenen «diferents interessos i perfils», amb el qual creu que s'ha confeccionat una llista «transversal». L'antic PDeCAT mirarà de reeditar els tres regidors que va treure el 2015 o augmentar-los, tot i que caldrà veure com els afecta que es presentin candidatures com la de Primàries, la de Centrats amb l'exconvergent Joan Maria Diu o la d'Ara el Vendrell, on hi ha dos noms dels que van integrar la llista del PDeCAT fa quatre anys.

 

Llista de Junts pel Vendrell:

1- Eva Serramià

2- Josep Mercadé 

3- Mar Galeano

4- Miriam Buitrago

5- Marc Rodero

6- Sergi Senpau

7- Ferran Trillas

8- Ros Ensenyat

9- Toni Peña

10- Mariona Figueras

11- Ramon Tòrtora

12- Carmen Hernández

13- Pep Planas

14- Joan Marc Ferret

15- Victòria Pagès

16- Julián Acebron

17- Toni Gallego

18- Enric Llorens

19-Anna Domènech

20- Joan Descals

21- Josep Maldonado

 

  • Suplents:

1- Ana Tomàs

2- Joan Güell

3- Òscar Muñoz

4- Assumpció Soler

5- Àngel Aunión

6- Angelina Pons

7- Josep Bargalló