Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Llorenç Aviñó presenta la seva darrera novel·la a la Bisbal del Penedès

S'organitza també una sortida per anar al Liceu
La Bisbal del Penedès. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

L’escriptor i periodista Llorenç Aviñó presentarà la seva última novel·la 'El llegat del saurí' a la Bisbal del Penedès el pròxim dijous 25 d’octubre a les 19.30 hores a la Biblioteca Pública, ubicada al CMC. Aquest és el quart llibre del periodista penedesenc, una obra publicada per l'editorial Ònix que parla de la història d’un any a la vida d’un home normal que rep una fabulosa herència inesperada, i és també un retrat de la Catalunya i de la Barcelona del 1992.

 

Tal com s'explica al mateix llibre, es tracta d'un relat «de corrupció, especulació i amistat, una novel·la negra, un exercici de sarcasme i d’empatia i també un homenatge a un món desaparegut, tan pròxim en el temps i, a la vegada, quasi irreconeixible». La presentació comptarà amb la participació de l’autor, Llorenç Aviñó, l’editor del llibre, Òscar Esquerda, l’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, i la regidora de Cultura, Judith Vidal.

 

Biografia de Llorenç Aviñó

Llorenç Aviñó va començar a escriure fa 18 anys i, des d’aleshores, ha guanyat diversos premis literaris. 'El Llegat del Saurí' és el seu quart llibre, després de la novel·la 'Camí de mar' i els llibres de contes 'Gangues de l’ofici' i 'Portes giratòries'. Com a periodista, ha treballat a Ràdio Cubelles, el Diari del Baix Penedès, el Diari de Vilanova, Calafell Ràdio i, en l’actualitat, treballa a RTV El Vendrell i Nació Digital.

 

Sortida per veure òpera al Liceu

També dins del vessant cultural, la regidoria de Cultura de la Bisbal ha organitzat una sortida al Liceu, per veure l'òpera 'L'italiana in Algeri', de Gioachino Rossini. Serà el 23 de desembre a les cinc de la tarda. Les entrades que s’ofereixen són a platea, amb un 45% de descompte aplicat al preu habitual, cosa que fa que tot quedi en 85 euros, incloent-hi la sortida i l'entrada. Les places són limitades, raó per la qual cal fer la inscripció a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris