Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Llorenç del Penedès fa millores a quatre camins municipals

El consistori treballa en l'arranjament de la xarxa de camins del municipi
un dels camins que s'ha arranjat a Llorenç. | Ajuntament de Llorenç del Penedès

 

L'Ajuntament de Llorenç del Penedès ha realitzat, durant les últimes setmanes, diversos treballs de millora en quatre camins municipals que estaven en mal estat. Aquests eren els camins de Llobet, de Cal Figueras, de Call Porroig i del Mas Gitano. En total, els treballs han servit per arreglar prop de quatre quilòmetres de camins que estaven en mal estat. Les tasques han consistit a anivellar i desbrossar el camí, afegir grava per drenar i canalitzar l'aigua per millorar-ne l'evacuació.  

 

De fet, els trams per on passa l'aigua s'han pavimentat amb formigó. L'actuació, que l'ha dut a terme l'empresa Vecosa, ha estat possible gràcies al suport econòmic del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, que ha aportat 49.000 euros. Ara, es posaran rètols informatius als camins, en col·laboració amb l'Associació Excursionista Montmell (AEM) i la Diputació de Tarragona.

 

Projecte de millora dels camins i la via pública

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Llorenç segueix amb el projecte de millora de la xarxa de camins del municipi, així com de la via pública en general, amb l'objectiu de facilitar la circulació de tots els veïns del municipi i garantir la seva seguretat. En aquesta mateixa línia, el consistori ha avançat que s'està treballant per millorar altres camins com el de la Font de Ferro, molt malmès pel pas del torrent.

 

En aquest cas concret, el consistori està pendent d'una ajuda de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). «Aquestes petites actuacions són importants per tal d'anar millorant, a poc a poc, el nostre poble i adaptar-lo a les necessitats i demandes de tots els llorencencs», segons han apuntat des del govern municipal de Llorenç del Penedès. Tot just fa menys d'una setmana que Llorenç va inaugurar el seu nou Ajuntament, el dissabte passat, en un acte que va comptar amb la presència del President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris