Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Denuncien manca de personal en diversos departaments de l'Ajuntament del Vendrell

Els representants dels treballadors asseguren que diversos serveis es veuen afectats
Cartell anunciant que l'Oficina d'Empadronament del Vendrell està tancada per manca de personal. | Cedida

 

Els representants dels treballadors de l'Ajuntament del Vendrell han denunciat aquest divendres en un comunicat que diversos departaments del consistori es troben en una «situació precària» per la manca de personal. Segons aquests treballadors, fins i tot s'ha hagut de tancar algun servei en algun moment perquè no hi havia prou personal, posant com a exemple l'Oficina d'Empadronament de l'avinguda de Catalunya.

 

En el comunicat, els representants laborals apunten que van enviar un escrit al consistori el 12 de novembre perquè es prenguessin mesures davant una situació que, segons apunten, «distorsiona el funcionament normal del consistori i, de retruc, perjudica la ciutadania del Vendrell». Apunten que aquest és un problema «que ve de lluny», però que «s'ha agreujat en els darrers mesos per no voler atendre unes mancances de personal que han acabat repercutint en altres companys, en un efecte dominó fins a arribar a una situació insostenible com la que estem vivint actualment, a les portes d'aquest Nadal».

 

«Volum excessiu de feina» dels treballadors

Els departaments de l’Ajuntament del Vendrell que es trobarien en aquesta situació complicada per la manca d'efectius serien l'Oficina d'Empadronament, els Serveis Socials, el Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC), la secretaria, el Servei Català, la Biblioteca, l'àrea d'Esports, i la Residència d’avis la Muntanyeta. Els representants dels treballadors consideren «lamentable» que el personal dels diferents departaments municipals «estigui assumint aquest volum excessiu de feina i aquesta pressió laboral provocada per una clara manca d’interès del consistori per posar fil a l’agulla» davant aquesta situació.

 

Els representants acaben el comunicat desitjant que el consistori «actuï de forma immediata, per tal que, ni les persones del Vendrell ni els treballadors, visquin més aquesta lamentable situació que perjudica a tothom i que es manté sense que es vegi una solució, ni a curt ni a mitjà termini». Des de l'Ajuntament encara no s'ha donat una resposta a les declaracions fetes pels representants dels treballadors municipals.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris