GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Manu Guix tanca la programació d'estiu a l'Auditori del Vendrell

El cicle Música a la Vila també s'acomiada amb El Pont d'Arcalís
Manu Guix. | Ajuntament del Vendrell

 

Els diferents cicles musicals d'estiu que s'han anat fent al Vendrell aquest agost arriben a la fi. El cicle d'estiu de l'Auditori Pau Casals programa aquest dissabte 25, a les 20.30 hores, l'últim concert, el de Manu Guix. Després de més de cinc anys de silenci discogràfic, el conegut artista català presenta 'Després de tot', un recull de tretze cançons vitals, optimistes, que es mouen entre el pop i el soul d’autor, que el fan consolidar com un dels grans intèrprets i compositors del país.

 

Un disc i un directe ple de matisos i sonoritats que es tradueixen en una de les produccions musicals més ambicioses, i que mostren la versatilitat de l’artista, tant en el seu vessant artístic com en l'interpretatiu. Des de l'Auditori Pau Casals s'aconsella comprar l'entrada anticipada, ja que el concert ha generat bona expectació I ja hi ha venut més de la meitat de l'aforament. Les entrades es poden adquirir al web Ticketea, a la regidoria de Cultura (la Rambla, 24) i al mateix Auditori Pau Casals.

 

El Pont d'Arcalís, al Música a la Vila

També el cicle de música tradicional Música a la Vila posat el punt final a l'edició número 30, el pròxim dimecres 29, i ho fa amb uns clàssics, El Pont d'Arcalís. La formació compta amb més de vint anys d'experiència damunt dels escenaris, el que els ha convertit en un referent en l’àmbit de la música folk i d’arrel del país, concretament de les comarques pirinenques.

 

El Pont d’Arcalís compta amb una desena de discos editats i amb més de vint anys de recerca, arranjaments i agitació al voltant dels sons, de la cultura popular, dels costums i de la manera d’entendre la vida de la gent de muntanya. El concert del dimecres 29 d'agost al Vendrell començarà a les deu, a la plaça del Tívoli, i és gratuït. Amb ell es clourà el cicle de música tradicional que se celebra des de fa trenta anys cada mes d'agost al Vendrell.