La Policia de Cunit intervé més de mig quilo de droga en una setmana

Dues actuacions policials han estat claus per confiscar prop de 600 grams de marihuana i haixix, detenir quatre persones i diners en efectiu

La Policia Local de Cunit ha fet dues actuacions aquesta setmana on ha detingut quatre individus i gairebé 600 grams de marihuana i haixix, a més de quasi 500 euros en metàl·lic. 
 

Més de mig quilo de marihuana en possessió d'un home brasiler a Cunit

La primera actuació va ser la nit del dijous 12 de juliol quan arribava l'últim tren procedent de Barcelona. Els agents estaven a l'estació quan van tractar de parlar amb un home que creuava les vies en bicicleta.
 
L'home, d'origen brasiler, es posava cada cop més nerviós i cada minut olorava més a marihuana, així que els policies van decidir que s'identifiqués i van procedir a l'escorcoll, on van trobar més de mig quilo de marihuana i 300 euros en efectiu. 
 

Tres joves de Cunit, detinguts per 50 grams d'haixix

Només cinc dies després, sobre la una de la matinada del 17 de juliol, els agents de la Policia Local de Cunit van tenir la sensació que uns joves actuaven de manera estranya al veure passar el cotxe policial durant la seva ronda de vigilància nocturna a la urbanització d'Els Rosers.
 
Així les coses, van decidir baixar per tal d'identificar els tres joves i a més se'ls hi va trobar 50 grams d'haixix en petites dosis per a la posterior venda, una bàscula de precisió i més de 100 euros en efectiu. Tots quatre detinguts han passat a disposició dels Mossos d'Esquadra i dels Jutjats d'Instrucció competents per uns presumptes delictes contra la salut pública. 
 

Detingut a Tarragona per una plantació de quatre quilos de marihuana a casa

Un home de 40 anys va ser detingut al barri de Torreforta per la Guàrdia Urbana de Tarragona, acusat d'un presumpte delicte contra la salut pública i de defraudació del subministrament elèctric. 
 
Els agents van trobar una plantació de 60 torretes de marihuana, d'un pes aproximat de quatre quilos,  quan anaven a entregar una citació judicial a una casa. A més, també havia manipulat el cablejat elèctric. L'home va fugir del domicili en veure que hi havia policia al voltant, però el van acabar enxampant.