El mercat setmanal del Vendrell es passa al lateral de la riera de la Bisbal per les obres

El canvi es farà el 8 de novembre
El mercat dels divendres a la Rambla del Vendrell. | BP Diari
 

El mercat setmanal dels divendres a la Rambla del Vendrell canviarà la seva ubicació habitual el pròxim divendres 8 de novembre, a causa de les obres d'ampliació de l'illa de vianants, que van començar a finals de setembre al carrer del Doctor Robert. Tot i que la Rambla no està afectada directament per les obres, aquestes sí que suposen un problema per l'accés dels paradistes, amb el qual des del consistori s'ha cregut convenient fer el trasllat de forma provisional.

En un primer moment s'apuntava que el nou emplaçament podria ser la zona del Pèlag, on el mercat ja es fa quan hi ha esdeveniments com la Fira de Santa Teresa, però els paradistes van demanar no fer-lo allà, ja que consideren que les vendes baixen molt. Després d'una reunió mantinguda aquesta setmana entre el consistori, representants dels paradistes, el CIT i la PIMEC, s'ha decidit que el mercat es farà a l'avinguda de la riera de la Bisbal, al lateral que va en direcció nord.

 

El 8 de novembre, trasllat a la nova ubicació

Aquesta ubicació no és nova, ja que anys enrere ja s'havia fet servir com a emplaçament temporal quan el mercat havia de sortir de la Rambla. Els paradistes creuen que es mantenen més a prop del centre en aquesta zona que no al Pèlag. D'aquesta manera, els divendres 25 d'octubre i 1 de novembre (tot i ser festiu) el mercat setmanal es mantindrà encara a la Rambla, però a partir del 8 de novembre ja es traslladarà al lateral de la riera de la Bisbal, des del seu inici fins al Pont de França.

El temps que el mercat estarà en aquesta ubicació no s'ha fixat, tot i que des de l'Ajuntament del Vendrell apunten que tornarà a la Rambla «tan aviat com les obres del centre ho permetin». L'acord que s'ha pres entre les diferents parts també inclou que l'avinguda de la riera de la Bisbal serà l'emplaçament del mercat quan hi hagi esdeveniments com la Fira de Santa Teresa, en lloc del Pèlag.

"🚱 Deixen sense aigua un bloc d'habitatges completament ocupat a Calafell" "⚫ TRÀGIC: Troben sense vida Josefa i Victoriano, desapareguts diumenge al Baix Penedès"