El mercat setmanal del Vendrell es trasllada de lloc

Ocuparà un lateral de la riera de la Bisbal per les obres del carrer del Doctor Robert
El mercat setmanal del Vendrell es trasllada de lloc. | Ajuntament del Vendrell
 

El canvi d'emplaçament del mercat setmanal dels divendres al Vendrell, anunciat fa dues setmanes, es formalitzarà definitivament aquest 8 de novembre. Aquest serà el primer divendres que el mercat s'ubicarà al llarg del lateral dret de l'avinguda de la riera de la Bisbal, en sentit nord. Es tracta d'un trasllat provisional, motivat per les obres d'ampliació de l'illa de vianants als carrers del Doctor Robert i de Prat de la Riba, que van començar fa unes setmanes.

Fins que les obres permetin tornar a la Rambla

Tot i que en un primer moment s'havia pensat traslladar el mercat a la zona del Pèlag, els mateixos paradistes van demanar que es busqués un altre emplaçament, ja que apuntaven a un descens de les vendes si el mercat es feia a l'altre costat de la via del tren. Després d'una reunió a diverses bandes amb l'Ajuntament, el CIT, la PIMEC i els paradistes, es va acordar que la ubicació seria el lateral de la riera de la Bisbal, des de l'inici fins al pont de França.

D'aquesta manera, aquesta avinguda es tallarà al pas dels vehicles en sentit nord els successius divendres. Des de l'Ajuntament del Vendrell ja van apuntar a finals del mes d'octubre que el mercat tornaria a la seva ubicació habitual de la Rambla tan aviat com les obres ho permetin. Unes obres que ja s'estan fent en el tram del carrer del Doctor Robert que toca a la part superior de la Rambla. El pas de vehicles de l'avinguda de Jaume Carner cap a la carretera de Valls ja es va obrir fa alguns dies.

 

L'ampliació de l'illa de vianants

Les obres d'ampliació de l'illa de vianants al centre afectaran tot el carrer del Doctor Robert, així com el carrer del Nord i una part del carrer de Prat de la Riba. L'actuació preveu que hi hagi una plataforma única només per a vianants des del carrer de Prat de la Riba, a l'altura de la Rambla, fins al carrer del Doctor Robert a l'altura del carrer de Sant Magí. La resta del carrer del Doctor Robert també serà reformada, perquè les voreres guanyin espai a l'asfalt.    

"Primeres activitats nadalenques al Vendrell" "Impulsen una iniciativa perquè ningú es quedi sense esmorzar a Cunit"