Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Cauen milers d'euros a Cunit del Cupó Diari de l'ONCE

La sort l'ha repartit Juan Carlos Moreno al seu punt de venda del Mercadillo
L'ONCE ha repartit sort a Cunit. | Europa Press

 

El sorteig del Cupó Diari de l'ONCE d'aquest dijous 25 d'octubre ha repartit un total de 35.000 euros al municipi de Cunit, al Baix Penedès. La sort l'ha portat Juan Carlos Moreno Morillas, venedor de l'organització, amb el seu punt de venda situat al Mercadillo, per bé que el seu lloc habitual està situat a l'avinguda de Barcelona, número 30, just al costat del supermercat. Juan Carlos Moreno va vendre un cupó electrònic per Terminal Punt de Venda (TPV), que ha estat premiat amb 35.000 euros.

 

Amb el TPV, el client pot triar al moment aquell número que més li agradi. Cunit forma part, administrativament, de la direcció de l'ONCE a Tarragona, que dona servei a més de 800 afiliats i compta amb una xarxa de 178 agents venedors. Aquest 2018, l'ONCE ja ha repartit més de 39 milions d'euros en premis a tot Catalunya. El Cupó Diari, que és el premi que s'ha repartit a Cunit, ofereix per 1,5 euros un total de 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres.

 

Una xarxa de 20.000 agents venedors

De la mateixa manera, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar 'La Paga' de 3.000 euros al mes durant un total de 25 anys, que s’afegeix al premi de 35.000 euros. Els cupons de l'ONCE es poden trobar a qualsevol punt de la xarxa de 20.000 agents venedors del territori. També es poden adquirir des de la pàgina oficial de joc l'ONCE i en altres establiments autoritzats. 

 

Més de 10.000 afiliats a Catalunya

A Catalunya, l'ONCE compta amb més de 10.000 afiliats i el col·lectiu i la seva Fundació superen les 15.000 persones. La venda del Cupó Diari dona ocupació a gairebé 3.000 persones al Principat. Premis com el que s'ha repartit a Cunit donen una alegria a aquelles persones que han comprat algun dels cupons als diferents punts de venda que l'organització té al territori.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris