Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Proposen millorar l'accessibilitat al Centre Cívic l'Estació del Vendrell

La Xarxa Vendrellenca demana fer una rampa i posar una vorera
L'edifici del Centre Cívic l'Estació del Vendrell. | BP Diari

 

La Xarxa Vendrellenca ha presentat una proposta per millorar l'accessibilitat a l'edifici del Centre Cívic l'Estació del Vendrell. L'entitat que aglutina diverses associacions de veïns del Vendrell vol demanar al consistori que s'actuï per fer millores a les escales d'entrada de l'equipament, per fer una rampa per a persones amb mobilitat reduïda i deixar un espai perquè passi la vorera pel davant.

 

«L'escala ocupa actualment 2,10 metres, i nosaltres proposem reduir-la fins a 1,30 metres, perquè així es pot deixar un espai al davant per a la vorera», ha explicat el portaveu de l'entitat, Antonio Garcia. D'aquesta manera, la vorera no es veuria interrompuda per l'escala, com passa ara, que només hi ha un pas pintat a l'asfalt. També proposen fer una rampa en un dels costats de l'escala, per facilitar l'accés per a les persones que vagin en cadira de rodes o portin cotxet.  

 

La proposta de la Xarxa Vendrellenca per l'escala del Centre Cívic l'Estació. | Xarxa Vendrellenca

 

Canvis als semàfors

La proposta de la Xarxa Vendrellenca també inclou una sèrie d'actuacions pels semàfors que hi ha en aquesta zona de l'avinguda de Jaume Carner. Segons Garcia, «el pas de vianants que hi ha a la sortida de l'estació de Renfe pateix moltes aglomeracions quan arriben els trens, i això fa que alguns ciutadans creuin en vermell». Per això, la Xarxa proposa que els semàfors d'aquest pas incorporin «un comptador amb els segons que queden per canviar», ja que això podria dissuadir els vianants de creuar en vermell. 

 

Per l'associació veïnal, si això es demostrés útil, es podria traslladar a molts altres passos de vianants amb semàfors que hi ha a la ciutat, ja que aquest «és un problema generalitzat», afirmen. La Xarxa Vendrellenca entrarà la proposta a través del Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC), perquè volen veure si el govern municipal hi mostra interès. En cas que no fos així, no descarten oferir-la als grups municipals per presentar-la com a moció a un ple de la corporació.

 

També et pot interessar:

Demanen més bancs per seure a l'estació de Renfe del Vendrell.

Alerten de la separació que hi ha entre andana i trens a l'estació del Vendrell.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris