Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Tallada la C-14 a Alcover per un accident entre un camió i una furgoneta

ATENCIÓ

Incendi de matolls a tocar de l'Escola La Vitxeta de Reus

Mon Tocat del Vendrell celebra el seu primer any de vida

Impulsen un espectacle al Tàg per recaptar fons pel trastorn obsessiu compulsiu
Presentació de Món Tocat al Vendrell. | Cedida

 

Món Tocat, l'entitat del Vendrell que ajuda als afectats pel trastorn obsessiu compulsiu (TOC), compleix el primer any de vida, i ho commemora amb un espectacle que tindrà lloc aquest dissabte 10 de novembre, a les 18.00 hores, al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell. Aquest serà un espectacle solidari per recaptar fons per tractar aquest trastorn, amb invitacions al preu de cinc euros que es poden recollir al Centre Cívic l'Estació, a Wapo's Veterinari (C/Peix), a Rock & Jeans (C/Alt) i al Rocòdrom de la Lira Vendrellenca a les tardes.

 

De la mateixa manera, estaran disponibles a partir de les 16.30 hores a les taquilles del Tàg el mateix dissabte 10 de novembre. Els diners que es recullin amb aquest espectacle es destinaran de manera íntegra a finançar teràpies per atendre a persones afectades pel TOC. A l'acte hi prendran part l'estudi de dansa i arts escèniques Aula 3, i els participants del programa 'Got Talent' Petruska la Trapezista i Marina Marlo. També s'han previst altres sorpreses. Mon Tocat és una entitat pionera que porta ja un any ajudant als afectats pel trastorn obsessiu compulsiu.

 

Jornada Marta Mata dedicada a Ovide Decroly

Per altra banda, la Fundació Marta Mata organitza com cada any la Jornada Marta Mata pels voltants del Dia dels Drets de l'Infant, dedicada a un pedagog diferent cada cop. El pròxim dissabte 17 de novembre se celebrarà la jornada a Can Mata de Saifores, a Banyeres del Penedès, dedicada a Ovide Decroly. Aquest va ser un metge i psicopedagog belga pioner de la pedagogia biològica i la psicològica moderna. Els centres d'interès i la globalització corresponen, respectivament, a aquests camps de la pedagogia.

 

A la jornada de Can Mata hi participaran mestres i professors belgues i catalans que tenen pràctica en aquesta metodologia. Des de la Fundació Marta Mata han apuntat que hi haurà traducció al català per a tots els assistents a l'acte. La jornada començarà a les deu del matí i s'allargarà fins a les sis de la tarda, amb un preu de 20 euros per inscriure's al mail saifores@fundaciomartamata.org.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris