Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Museu Deu del Vendrell s'obre al grafit i el hip hop

Es fa una pintada de grafits i la presentació del mou treball de Brian Rulezz
Un dels grafits del Cultura Urbana del Vendrell. | BPDiari

 

El Museu Deu del Vendrell acull aquest dissabte 20 d'octubre una jornada especial al voltant del món del grafit i el hip hop, l'art urbà. La jornada començarà a les nou del matí, amb una pintada de grafits a la part del darrere del museu, a la zona que dona al carrer de l'Escorxador. Els artistes convidats són els guanyadors de l'última edició del festival de Cultura Urbana del Vendrell. Ells deixaran el seu art a les parets del museu.

 

Ja a les sis de la tarda, els jardins del museu acolliran la presentació del nou treball del vendrellenc Brian Rulezz, titulat 'Black'. Rob i Jaleo Zamora seran els convidats a la presentació. A més a més, a partir de les cinc de la tarda, el museu obrirà portes a tothom perquè aquells que no el coneguin el puguin visitar per primera vegada. Aquest serà el primer cop que l'art urbà entra al Museu Deu, amb l'objectiu que convisquin en un mateix espai filosofies i estils diferents.

 

Exposició del col·lectiu GROP

El Museu Deu també acull a partir d'aquest divendres 19 d'octubre la mostra 'Horitzons - Diàleg', del col·lectiu GROP, que es podrà veure a la sala d'exposicions temporals. GROP és una associació d’artistes de Torredembarra que va néixer l’any 1999 per tal de promoure i difondre l’art contemporani a través de diferents expressions artístiques i activitats diverses com ara exposicions, performances, intercanvis o tallers. 

 

El col·lectiu presenta al Museu Deu obres de la mostra 'Horitzons' i un nou treball inspirat en les peces que s’exposen al Museu Deu. En aquesta ocasió, la sala d’exposicions temporals del Museu Deu acull tècniques i estils diversos, matèries i llenguatges diferents, creacions de múltiples lectures de la mà de Fabio Guzmán, Paquita Esteban, Antonio Boira, Sibil·la Strodthoff, Cristina Riambau, Charo Costa, Jordi Morera i bruix.net (Pere Bruix). A més a més, el col·lectiu GROP té programats un seguit de tallers al Museu Deu, que es podran consultar al web del museu.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris