Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Música i Pastorets, el cap de setmana cultural al Vendrell

Alumnes del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona actuen a l'Auditori Pau Casals
Els grups de saxos i metalls del Conservatori de Tarragona. | Ajuntament del Vendrell

 

El Vendrell encara el cap de setmana amb dues interessants propostes culturals. D'una banda, la programació del Temporada proposa un concert on la música dels saxofons, els metalls i les percussions serà la protagonista. Després de l'èxit de la setmana passada amb The Black Barbies, aquest dissabte 26 de gener a les 20.30 hores a l'Auditori Pau Casals hi haurà un concert de diferents alumnes del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona.

 

A la primera part, el Grup de Saxos oferirà un repertori variat i atractiu d’estils molt diferents, fàcil d’escoltar i de digerir. A la segona part, el protagonisme serà pel Grup de Metalls i Percussió, amb l’objectiu de difondre aquests instruments i aquest tipus de formació, molts cops desconeguda pel gran públic. Les entrades pel concert a l'Auditori Pau Casals es poden adquirir a la regidoria de Cultura, al telèfon 977 66 56 84, a través del portal Ticketea, o al mateix Auditori Pau Casals.

 

Doble funció dels Pastorets

L'altra proposta del cap de setmana al Vendrell és la doble representació que es farà dels Pastorets, ja que aquest cap de setmana també hi ha l'obra infantil. Aquesta tindrà lloc el dissabte 26 a les 20.30 hores al Teatre Àngel Guimerà (Tàg). Una cinquantena de nens i nenes mostraran el fruit dels més de tres mesos de treball que han servit per preparar l'obra. El diumenge, es farà la tercera representació de l'obra adulta, a les cinc de la tarda i també al Tàg.

 

Les dues primeres representacions s'han tancat amb una bona presència d'espectadors, que han volgut veure un cop més aquesta obra clàssica del post nadal vendrellenc. Aquest any, en què es fa la 53a representació seguida, es manté l'adaptació lliure de l'obra 'El Primer Nadal dels Pastors', de mossèn Rossend Fortunet, sota la direcció de Jordi Urgell. Una de les novetats és la inclusió d'un quadre a la part inicial en el qual s'hi pot veure a Pau Casals amb el seu pare, Carles Casals, en una de les primeres representacions que es van fer dels Pastorets al Vendrell.

 

Una imatge dels Pastorets del Vendrell 2019. | Cedida

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris