EN DIRECTE

Tota la informació del coronavirus a la demarcació de Tarragona

Una revenja per narcotràfic, hipòtesi principal de l'assassinat a Segur de Calafell

Aquest divendres, una persona va disparar contra dos homes des d'un cotxe | Un va morir i l'altre es troba en estat greu a Bellvitge
Els Mossos segueixen investigant el tiroteig que va provocar la mort d'una persona a Segur de Calafell. | Twitter (@mossos)

 

Una revenja per assumptes de narcotràfic és la principal hipòtesi de l'assassinat d'un home a Segur de Calafell (Baix Penedès). En el tiroteig, que es va produir divendres al vespre, també va resultar ferit greu un home, que es troba hospitalitzat a Bellvitge. Segons diversos testimonis, un cotxe amb diversos ocupants va obrir foc contra un altre vehicle que estava aparcat. Els Mossos continuen investigant els fets, després que aquest dissabte es descobrís un vehicle cremant als afores de Cunit. 

 

 

El narcotràfic, peça clau en l'assassinat de Segur de Calafell

El narcotràfic estaria directament vinculat amb l'assassinat d'un home aquest divendres a Segur de Calafell. Així ho assegura 'TV3', que marca com a principal hipòtesi una revenja. Ara per ara, però, els Mossos continuen investigant i el jutge ha decretat el secret de les actuacions. El tiroteig va provocar la mort d'un home i ferides greus a un altre, que va rebre impactes de bala al tòrax i l'abdomen. Aquest darrer es va poder salvar perquè va arrossegar-se des del vehicle que ocupava fins al passeig Marítim. 

 

Dissabte, es va descobrir un cotxe en flames a la localitat veïna de Cunit. Segons va avançar el 'Diari de Tarragona', també estaria vinculat a aquests fets. 

Més notícies de la categoria Baix Penedès