Un nen de 5 anys, greu per ofegament a la piscina municipal del Vendrell

Els fets han succeït a la piscina descoberta de la carretera de Sant Vicenç
Els fets han succeït a la piscina de la carretera St. Vicenç | Policia Local del Vendrell

 

Nou ofegament en una piscina al Baix Penedès. Un nen de 5 anys ha estat traslladat d'urgència amb l'helicòpter medicalitzat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona després d'ofegar-se a la piscina municipal descoberta del Vendrell, a la carretera de Sant Vicenç, segons ha explicat Protecció Civil a TarragonaDigital. L'avís al servei d'emergències ha entrat a un quart de quatre de la tarda.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Després d'una primera actuació del socorrista de la piscina, els professionals mèdics del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha aconseguit recuperar d'una aturada cardiorespiratòria al menor. Fins al lloc de l'incident s'han traslladat patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local del Vendrell.

Arran d'aquests fets, la piscina municipal descoberta, al Club de Tennis, ha estat desallotjada per prevenció. A més, també ha tancat l'accés als veïns fins demà.

"L'Ajuntament de Banyeres del Penedès defineix el nou cartipàs municipal" "🏗 L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès continua treballant en la rehabilitació del Poliesportiu"