nen ofegat vendrell

Un nen de 5 anys, greu per ofegament a la piscina municipal del Vendrell

Els fets han succeït a la piscina descoberta de la carretera de Sant Vicenç

Nou ofegament en una piscina al Baix Penedès. Un nen de 5 anys ha estat traslladat d'urgència amb l'helicòpter medicalitzat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona després d'ofegar-se a la piscina municipal descoberta del Vendrell, a la carretera de Sant Vicenç, segons ha explicat Protecció Civil a TarragonaDigital. L'avís al servei d'emergències ha entrat a un quart de quatre de la tarda.

Després d'una primera actuació del socorrista de la piscina, els professionals mèdics del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha aconseguit recuperar d'una aturada cardiorespiratòria al menor. Fins al lloc de l'incident s'han traslladat patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local del Vendrell.

Arran d'aquests fets, la piscina municipal descoberta, al Club de Tennis, ha estat desallotjada per prevenció. A més, també ha tancat l'accés als veïns fins demà.


Comentaris
Nati
Qué os pasa a los padres? Cuando se tienen niños la prioridad son ellos, no se les puede dejar solos un segundo, qué tan impirtante3era lo que hacíais que no estabais vigilandolo? Móvil? Lo que mirabas o lo que estabas hablando con alguien tiene más valor que la vida de tu hijo? Ya te vale... Menos mal que el socorrista hace su trabajo y él/ella no se despista, vela por todos, pero el principal que tiene que tener cuidado sois vosotros, Dios quiera no le pase nada al peque pero os mereceis... Me voy a callar...
Krosarcs
Trist però cert, molts pares i mares arriban i es desentenen dels infants.
Rocio
Creo que te as pasado !!a lo mejor esos padres si que estaban atentos a su hijo....perdona pero yo tengo tres hijos y a veces ai descuidos. Bastante tendrán ya esos padres para que vengas y adecir os merecéis..os merecéis que??un descuido lo tiene cualquiera o esque tú eres perfecta bonita!!