Els Nens del Vendrell venen avarques pel projecte Fem Pinya

És una donació de la companyia barcelonina de fabricació de calçat Les Chausseurs
Els Nens del Vendrell venen avarques pel projecte Fem Pinya. | Ajuntament del Vendrell

 

La colla castellera dels Nens del Vendrell posarà a la venda a l'assaig del pròxim divendres 22 de març quaranta parells d'avarques a un preu simbòlic de deu euros, per recollir fons pel projecte Fem Pinya de suport a les beques menjador. L'empresa barcelonina de fabricació artesanal de calçat Les Chausseurs ha fet una donació de prop de 150 parells d’avarques menorquines als Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell i a la colla castellera dels Nens del Vendrell.

Aquest estudi de disseny barceloní té una vinculació amb el Vendrell, ja que un dels seus membres forma part de la colla castellera. La donació de les avarques s’ha repartit per a tres projectes solidaris. D’una banda, des de la Regidoria de Serveis Socials s’ha donat la meitat de les avarques menorquines a Càritas del Vendrell, i l’altra meitat, a l’Associació Baix Penedès amb el Sàhara, que les enviaran als campaments sahrauís en una tramesa que es farà aquest pròxim mes d’abril.

Reconegut com a «comerç solidari en projectes socials»

La regidoria de Serveis Socials, en agraïment a aquesta donació, ha lliurat a l’estudi Les Chausseurs el distintiu de «comerç solidari en projectes socials», que l’Ajuntament lliura a les entitats i empreses que col·laboren activament en projectes solidaris. Per la seva banda, el tercer projecte solidari que es veurà beneficiat pel gest altruista d’aquesta companyia és el projecte Fem Pinya, que té com a objectiu recollir fons per a complementar les beques de menjadors escolars.

Les Chausseurs han donat també una quarantena de parells d’avarques menorquines a la colla dels Nens del Vendrell. Aquests les posaran a la venda durant l’assaig del pròxim divendres 22 de març, que comença a les 21.45 hores, a un preu simbòlic de deu euros. Tots els diners que es recullin es destinaran al projecte Fem Pinya, que durant els últims anys ha tingut diferents iniciatives per recaptar fons. Una d'elles va ser la visita de personatges de 'Star Wars' a l'exposició de pessebres del passat Nadal.

També et pot interessar:

Els Nens del Vendrell i la Creu Roja recullen joguines pels infants vulnerables.

"ATENCIÓ: Detinguts quan acabaven d'ocupar una casa al Vendrell" "Festival a l'Arboç per recollir fons en benefici dels animals abandonats"