Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA

Nou incendi forestal a les Terres de l'Ebre

Es posen en marxa dos nous cursos de la Xarxa d'Ocupació del Baix Penedès

El curs d’Auxiliar de Cambrer de Pisos ha tingut una inserció laboral del 64%
Els alumnes del curs d'Auxiliar de Cambrer de Pisos van fer les pràctiques a un hotel de Cunit. | Cedida

 

La Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès ha anunciat que es posen en marxa dos nous cursos més, el de Soldador i el d'Operari i Logística Industrial. Aquest és un projecte que aglutina les diferents entitats que treballen per fomentar l'ocupació al Baix Penedès, creant una xarxa de treball amb l'objectiu de tenir una interlocució única, directa i coordinada, i també per donar una resposta integral i eficient a les necessitats laborals del territori.

 

La Xarxa ja va iniciar la fase de capacitació abans de l'estiu amb el curs d'Auxiliar de Cambrer de Pisos, en el qual hi van prendre part una quinzena d'alumnes. Aquest curs ha tingut una inserció laboral de més del 64%, segons apunten els seus responsables. Ara començarà el curs d’Operari Industrial i Logística, el dia 17 de setembre, que clourà el dia 15 d’octubre. L’horari del curs serà de les vuit del matí a les dues del migdia. També amb el mateix horari, però a partir del dia 24 de setembre i fins al dia 22 d’octubre, tindrà lloc el curs de Soldador.

 

120 hores d'activitats didàctiques especialitzades

Cadascuna de les accions de capacitació tindrà una durada de 120 hores amb activitats didàctiques especialitzades i d’altres de transversals com són la cerca de feina, el medi ambient, els riscos laborals i la igualtat d’oportunitats. En aquest sentit, el caràcter pràctic proporcionarà competències de tipus professional, lligades al lloc de treball. En el cas del curs d'Auxilar de Cambrer de Pisos, les pràctiques es van realitzar íntegrament a l'Hotel Àdia de Cunit.

 

Com a complement a l’acompanyament individualitzat, es realitzen seminaris i tallers ocupacionals en què, de manera col·lectiva, es treballa l’autonomia en el procés de trobar feina, el desenvolupament de competències transversals necessàries en el mercat laboral actual i l’adquisició de seguretat i confiança. La Xarxa d'Ocupació del Baix Penedès és un projecte innovador, que té com a objectius capacitar a 75 persones aturades de llarga durada i majors de 30 anys, amb una acció integral i conjunta amb tots els actors socials i empresarials del Baix Penedès, la comarca amb més atur de Catalunya.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris