L'Orquestra de Cambra Clàssica de Barcelona actua al Vendrell pel naixement de Pau Casals

Es commemora el 142è aniversari del naixement del Mestre

El Vendrell celebra aquest pròxim cap de setmana el 142è aniversari del naixement de Pau Casals. Per aquest motiu, l'Associació Musical Pau Casals del Vendrell ha organitzat, un any més, un concert commemoratiu, que es farà el dissabte dia 29 de desembre, a les 20.30 hores a l'Auditori del Tívoli. El concert estarà ofert per l'Orquestra de Cambra Clàssica de Barcelona, en la seva primera visita al Vendrell.

Músics amb una gran experiència

Es tracta d'un grup de músics professionals d'alt nivell interpretatiu, amb una gran experiència i una llarga trajectòria artística, capaços de presentar la música des de diverses perspectives i en diversos formats. Els components de la formació són integrants d'altres orquestres de gran nivell, com ara l'Orquestra simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l'Orquestra Simfònica del Liceu, l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra, l'Orquestra Barroca de Barcelona o l'Orquestra Simfònica del Vallès.

El seu director és el violinista Adolf Gassol. Les àries que interpretaran aniran a càrrec de la soprano Esther Ribot, nascuda a Palafrugell, i del tenor Josep Fadó , nascut a Mataró i col·laborador habitual del Gran Teatre del Liceu. El preu de les entrades és de quinze euros, encara que els socis de l'Associació Musical Pau Casals la tindran gratuïta.

Concert i espectacle familiar a la Vil·la Casals

Aquest no és l'únic acte que es fa al Vendrell per celebrar l'aniversari del naixement del Mestre. Així, el dia abans, el 28 de desembre, es farà un concert a la Vil·la Casals a càrrec del Cor Zóngora i el Cor de Veus Blanques de l'EMMPAC, a les 20.00 hores. El diumenge 30 de desembre, les dotze del migdia, es farà l'activitat familiar 'Pau Casals, col·leccionista de pipes', en la qual la Clara del Ruste explicarà, de forma divertida, aquest conte d’Anna Obiols, que explica la vida del músic a través de la seva col·lecció de pipes. La violoncel·lista Núria Galvany posarà música al conte.


Comentaris