GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El partit Ara es constitueix també a la Bisbal del Penedès

Una quinzena de persones estan involucrades amb la nova formació
L'acte de constitució dels consells locals d'Ara a la Bisbal del Penedès, Sabadell i Cambrils. | Facebook Ara

 

El partit municipalista Ara segueix estenent la seva influència i aquest dimarts 29 de gener va signar l'acta de constitució del nou Consell Local de la Bisbal del Penedès, així com de Sabadell i de Cambrils. L'acte, que es va fer a la seu central que Ara Catalunya té a Reus, va comptar amb la presència del president d'Ara Catalunya, Josep Maria Pujol, i del secretari general del partit, Daniel Rubio Angosto.

 

Ara la Bisbal del Penedès es presenta com un partit polític «amb responsabilitat, credibilitat, honradesa, humilitat i al servei del ciutadà, com a valors principals» segons paraules dels que van prendre part a l'acte de presentació. La formació també vol evitar els personalismes i es defineixen com a «100% municipalistes», amb el qual no depenen «de cap ideologia impositiva». L'objectiu que tenen és «cobrir les necessitats dels ciutadans i ciutadanes de la Bisbal en aquests temps tan convulsos a escala política, on els partits estan més preocupats de la guerra de banderes que no pas del benestar i la prosperitat de la ciutat», segons han apuntat els seus impulsors.

 

Quinze persones a la Bisbal del Penedès

Ara la Bisbal del Penedès està integrat, de moment, per una quinzena de persones. Al capdavant de la junta hi ha José Antonio Valverde com a president, Daniel Díaz com a secretari, Marta Aznar com a tresorera, i Carmen Pascual i Maria Ángeles Alonso com a vocals. El següent pas serà mirar de tenir els suports suficients per configurar una llista de cara a les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

 

El partit Ara va néixer a Reus el 2011, ciutat on va aconseguir representació al consistori el 2015. També té presència als ajuntaments de Mont-roig del Camp, Cambrils o Castellvell, així com a Puigverd de Lleida. De cara a aquest 2019 ja han anunciat la seva expansió cap a diferents municipis, especialment del territori tarragoní. A principis del 2018 es van presentar al Vendrell, amb l'objectiu d'entrar en aquest consistori.