Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Una cinquantena de nens i nenes donen vida als Pastorets Infantils del Vendrell

La representació infantil es fa aquest dissabte 26 de gener
Els Pastorets Infantils del Vendrell. | J.Callizo

 

Els Pastorets del Vendrell es troben immersos en plena temporada 2019, i aquest dissabte dia 26 de gener arriba el torn de l'obra infantil, que es farà a dos quarts de nou del vespre al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell. L'obra infantil dels Pastorets del Vendrell compta amb la participació d'una cinquantena de nens i nenes, que fa mesos que assagen intensament per poder fer la funció, des que el mes de setembre es va fer el càsting.

 

Tal com explica el president dels Pastorets, Pep Bargalló, alguns d'aquests infants acaben esdevenint «futurs actors i actrius dels Pastorets del Vendrell» per la qual cosa anima a tothom a veure l'obra, ja que «l'esforç i la motivació que han esmerçat en aquesta representació, prou s’ho val». Les entrades per aquesta funció infantil tenen un preu de deu euros, amb un 50% de descompte pels socis de l'entitat. Es poden comprar el mateix dia des d'una hora abans de l'inici de l'obra.

 

A l'equador de l'obra principal

Els Pastorets Infantils arriben quan s'està just a l'equador de les representacions de l'obra principal, que ja ha viscut dues funcions, les dels dies 13 i 20 de gener. L'obra d'aquest 2019 segueix la línia de l'últim any, amb una adaptació lliure del 'Primer Nadal dels Pastors' de mossèn Rossend Fortunet, sota la direcció de Jordi Urgell. En total, hi prenen part unes 160 persones entre actors, tècnics, maquilladors i col·laboradors varis. 

 

Una de les novetats d'aquest any és la incorporació d'un quadre al principi on els protagonistes són Pau Casals i el seu pare, Carles Casals. Aquesta escena representa la primera referència que es té de l'obra al Vendrell, el 1883, en la qual Pau Casals hi feia de dimoniet, i la partitura musical va ser feta pels dos Casals. Els Pastorets del Vendrell encara es poden veure els dies 27 de gener i 3 de febrer al Tàg, a partir de les cinc de la tarda. Les entrades valen 10 euros.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris