Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

FOTOS

El Mercadal torna a l'antiga amb el Mercat al Mercadal 2019

FOTOS

La Fira del Vi de la DO Tarragona 2019

Els Pastorets del Vendrell es posen en marxa amb el càsting de l'obra infantil

Es farà el 22 de setembre i està obert a nens i nenes d'entre 6 i 14 anys
Els participants al càsting dels Pastorets Infantils del 2017. | Pastorets del Vendrell

 

Un cop començat el curs escolar, els Pastorets del Vendrell comencen a preparar la seva nova temporada, i una de les primeres activitats de cada any és el càsting dels Pastorets Infantils. El càsting es farà el dissabte 22 de setembre a les quatre de la tarda a la sala Pau Casals de la Lira Vendrellenca, i està obert per a tots els nens i nenes d'entre sis i catorze anys que hi vulguin participar.

 

Tots aquells interessats a presentar-se han de passar a recollir les bases corresponents el divendres 14 de setembre de vuit a nou del vespre al vestíbul de la Lira Vendrellenca. Des dels Pastorets destaquen que només s'entregaran aquest dia, en aquesta hora i aquest lloc. El càsting servirà per escollir aquells nens que prendran part a la representació dels Pastorets Infantils del Vendrell, que enguany serà el dissabte 26 de gener a dos quarts de nou del vespre al Teatre Àngel Guimerà (Tàg). 

 

La mateixa obra dels Pastorets que l'any passat

Els Pastorets Infantils del Vendrell ja fa quinze anys que es representen, i suposen una important pedrera per després dotar d'actors i actrius l'obra principal. Pel que fa als Pastorets del Vendrell, un cop passat l'estiu la maquinària ja comença a funcionar, amb els primers preparatius i assajos. Des de l'entitat han avançat que l'obra serà aquest any la mateixa que l'anterior temporada, encara que amb la voluntat d'incorporar alguns canvis per arrodonir-la encara més.

 

El director serà novament Jordi Urgell, qui ja ha presentat a la Junta Directiva les novetats per aquesta temporada. Les representacions dels Pastorets començaran aquesta temporada el 13 de gener, i s'allargaran durant quatre setmanes fins al 3 de febrer, sempre els diumenges a les cinc de la tarda al Tàg. Entremig, hi haurà la representació dels Pastorets Infantils el dissabte 26 de gener a dos quarts de nou del vespre-   

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos en Instagram

Comentaris