El PDeCAT de Calafell veu «errades importants» a les obres del pavelló i el teatre

El partit critica que es facin dues pistes noves «més petites» i que s'elimini aparcament

El PDeCAT de Calafell veu «errades importants» en les obres del pavelló Joan Ortoll i el teatre, que van començar després del passat estiu. Una d'elles és el fet que les dues noves pistes que es faran per a la pràctica de l'hoquei i el patinatge artístic siguin «més petites», tot i ser reglamentàries. Són pistes, segons el PDeCAT, de 18x36 metres, quan l'actual és de 20x40 metres.

El grup municipal considera «un error molt greu no tenir almenys dues pistes grans, perquè tant l'hoquei com el patinatge puguin entrenar en condicions, per poder acollir grans competicions, esdeveniments internacionals i que altres esports puguin utilitzar les instal·lacions, com podria ser el futbol sala». La regidora Sandra Suàrez, que serà cap de llista a les municipals, afegeix que «hagués estat més operatiu fer dues pistes grans de les mateixes dimensions que l’actual, ja que hi ha espai suficient per ubicar-les».

Menys aparcament i una porta petita al teatre

Una altra de les queixes dels neoconvergents és el fet que «s’ha eliminat la primera filera d’aparcaments que existia, fins ara, al costat del pavelló», que se substitueix «per una zona per a vianants». Creuen que així es perden places d'aparcament i es fa «menys pràctic». Una de les crítiques més grans que fan és que «el teatre no disposarà de porta d’accés adequada perquè les companyies de teatre puguin introduir el seu material».

Segons el PDeCAT, el projecte de construcció fixa una porta «de només, 1,20 metres d’alçada, amb la qual cosa es dificultarà que algunes companyies puguin actuar al teatre si han de fer servir grans estructures als seus espectacles». Finalment, Sandra Suárez ha volgut destacar el fet que «l’Ajuntament ha eliminat el circuit d’skate que estava previst construir-hi al costat, sense comunicar-ho a ningú», el que creu que és «una mostra més de la manera d’actuar de l’equip de govern, que canvia els usos previstos inicialment sense donar tràmit ningú».

Ramon Ferré es mostra «sorprès» per les crítiques

L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, s'ha mostrat «sorprès» per les crítiques del PDeCAT, assegurant que «tot això ja formava part del projecte inicial, que ells mateixos van aprovar». Ferré explica que s'ha optat per fer una segona pista petita «perquè no és possible fer-ne una altra de gran, no hi ha prou amplada» i també perquè «així hi ha més pistes per poder entrenar tota la canalla».

De l'aparcament, l'alcalde destaca que amb l'ampliació de la zona per vianants «es guanya solemnitat» per a l'entrada i nega que es perdin places, «ja que als carrers adjacents n'hi haurà de noves perquè es treu la línia d'alta tensió». Respecte a la porta del teatre, Ferré apunta que no era possible fer-la més gran «perquè hi ha dues columnes», però afegeix que hi ha un altre accés lateral que pot fer aquesta funció.