Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Fan una crida a tothom qui vulgui prendre part al pessebre vivent de Sant Jaume dels Domenys

Per primer cop, s'obre la participació a qualsevol persona que ho desitgi
Una de les edicions anterior del pessebre vivent de Sant Jaume dels Domenys. | Cedida

 

L'Agrupament Escolta Els Xarel·los ja es troba preparant la quarta edició del Pessebre Vivent de Sant Jaume dels Domenys, que es farà els dies 22 i 23 de desembre. Per primer cop, aquesta entitat d'esbarjo que té la seu a Lletger ha obert la possibilitat de prendre part al pessebre vivent a tothom que ho desitgi, després que en les tres edicions anteriors els participants haguessin de ser de l'entitat, tant els infants com els monitors.

 

Crida a prendre part al pessebre vivent de Sant Jaume dels Domenys

Aquest any, tothom serà benvingut per formar part de la representació, que es farà el dissabte 22 i el diumenge 23 de desembre. Els majors de 18 anys poden escollir entre actuar amb un text assignat o fer-ho sense, mentre que els menors podran participar sense text. L'entitat també ha fet una crida a tothom qui vulgui col·laborar de forma voluntària en qualsevol dels processos que s'han de fer per impulsar l'esdeveniment.

 

Canvi d'ubicació fins al Bosc de Can Pau

El pessebre vivent de Sant Jaume dels Domenys busca consolidar-se, raó per la qual enguany canviarà de lloc, passant de l'església parroquial, on s'havia fet els últims anys, fins al Bosc de Can Pau, on hi haurà més espai i els decorats podran estar muntats durant les dues jornades. També s'estan preparant diverses novetats que s'aniran desvetllant les pròximes setmanes, han apuntat des de l'entitat.

 

Totes aquelles persones que puguin estar interessades a prendre part al pessebre vivent o que vulguin qualsevol informació poden contactar amb l’entitat a través del correu electrònic pessebreviventcau@gmail.com, o bé assistir a la reunió informativa que es farà el pròxim dia 9 de novembre, a les set de la tarda, a la Casa de Cultura de Sant Jaume dels Domenys. El pessebre vivent que impulsa l'Agrupament Escolta Els Xarel·los de Lletger arribarà enguany a la quarta edició, i ho vol fer amb el màxim de participació possible.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris