Demanen 10 anys de presó per un home que va colpejar i agredir sexualment una dona al Baix Penedès

La víctima anava en una furgoneta conduïda per l'acusat quan van passar els fets, el 2016
Imatge de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona | TarragonaDigital.com

 

La Secció Segona de l'Audiència de Tarragona jutjarà a partir de dilluns vinent, 18 de febrer, un home acusat d'un delicte d'agressió sexual i un altre de lesions lleus. Els fets van passar el 2016 entre els municipis de la Bisbal del Penedès i d'Albinyana, al Baix Penedès.

Segons el fiscal, que demana 10 anys de presó per al processat, la víctima anava en una furgoneta conduïda per l'home. En un moment donat, l'acusat va aturar el vehicle i la va fer baixar per manifestar-li que volia mantenir relacions sexuals. Davant la negativa d'ella, li va propinar diversos cops forts a la cara per a evitar la seva resistència i la va agredir sexualment.

Es jutjaran dos casos d'apropiació indeguda a Rasquera i Tarragona

D'altra banda, la setmana vinent l'Audiència Provincial de Tarragona jutjarà dos casos d'apropiació indeguda. El primer cas va tenir lloc a Rasquera, a la Ribera d'Ebre, l'any 2010. Segons el fiscal, l'acusada era titular d'un compte bancari juntament amb un altre home, el perjudicat, el qual havia estat declarat judicialment incapaç per a la guarda i govern de la seva persona i administració dels seus béns. L'acusada era la cuidadora de l'home, i abans que finalitzés el procés d'incapacitació de l'home, va realitzar diverses transferències bancàries del compte conjunt destinades a un compte seu. Per tot, el fiscal demana 3 anys i 5 mesos de presó per l'acusada.

Pel que fa a l'altre cas que anirà a judici la setmana que ve, es tracta d'un delicte continuat d'apropiació indeguda que va tenir lloc a Tarragona entre els anys 2007 i 2011. Segons el fiscal, l'acusat, juntament amb dues persones més, van constituir una societat mercantil, repartint les participacions de manera igual entre els tres socis fundadors, els quals administraven la societat de manera solidària. Pel que fa al processat, ell va assumir les tasques de l'àrea d'administració i comptabilitat.

Més tard, un dels socis va acabar venent les seves participacions entre l'acusat i l'altre soci, els quals van quedar com a administradors solidaris, mentre que la direcció i el control efectiu de la societat va quedar assumit a la pràctica diària només per l'acusat. Aquest, entre els anys 2007 i 2011, abusant del seu càrrec i de la confiança dipositada del seu soci, va realitzar nombroses operacions amb càrrec als comptes socials que redundaven en el seu benefici o constituïen desviació de fons cap a empreses de les quals ell n'era administrador. Aquestes operacions les va realitzar sense l'autorització del seu soci, ja que aquest no en tenia coneixement. Així doncs, el fiscal li demana 3 anys i 4 mesos de presó

"L'estranya malaltia que té una nena del Vendrell i 17 persones més a l'Estat" "BRUTAL: L'enxampen a Calafell recollint a Correus un paquet de droga dels EUA"