Petruska ha donat 2.200 euros a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Petruska entrega a l'Hospital Sant Joan de Déu els diners recollits a l'última gala

La trapezista vendrellenca segueix recollint fons per la cura de la colitis ulcerosa

La vendrellenca Daniela Querol, més coneguda com la trapezista Petruska arran del seu pas pel programa de televisió 'Got Talent', segueix fent gestos per col·laborar en la recerca de fons per la cura de la colitis ulcerosa. Aquesta passada setmana, la jove, acompanyada de l'Associació Educativa Cultural la Trampolina, va fer entrega a l'Hospital Sant Joan de Déu dels diners recollits  a l'última gala 'Todos con Daniela', que es va fer el desembre al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell.

En total són 2.200 euros els que es van aconseguir en aquell acte, on hi van prendre part joves artistes que han participat en diversos 'talent show'. Els fons es destinaran a la investigació d'aquesta malaltia, que Daniela Querol pateix des de petita. La jove vendrellenca rep el tractament en aquest centre barceloní de referència, raó per la qual hi té un estret lligam. El passat desembre també va fer donació d'un rocòdrom a l'hospital, en col·laboració amb l'empresa Gecko Walls.

Fins que es trobi una cura

El personatge de Petruska la trapezista va néixer quan Daniela Querol va decidir prendre part al programa 'Got Talent' de l'any 2018, en el qual va ser finalista. Lluny de desanimar-se quan no va guanyar, Querol va decidir mantenir viu el personatge per seguir fent actes amb l'objectiu de recaptar fons per l'estudi de la colitis ulcerosa. Ella mateixa ha remarcat que, fins que això no passi, la Petruska seguirà existint.

A banda de les diferents gales que organitzen junt amb l'AEC la Trampolina, la jove ja prepara el segon assalt a 'Got Talent', per aquest 2020. L'objectiu torna a ser el mateix que el 2018, guanyar per donar els diners del premi a l'Hospital, i seguir contribuint en la investigació de la colitis ulcerosa.  


Comentaris