Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La piscina d'estiu de l'Arboç tanca temporada amb més de 4.300 passis

S'han venut uns 850 abonaments de temporada
Imatge de la inauguració de la piscina d'estiu de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Ajuntament de l'Arboç ha tancat la primera temporada de la piscina d'estiu amb un balanç d'ús «molt satisfactori», segons apunten. En els 84 dies que el nou equipament va estar obert al públic es van expedir un total de 4.331 passis d'un dia, i es van fer 862 abonaments de temporada. Aquestes xifres evidencien, segons el consistori, «l'encert de la seva posada en funcionament».

 

La piscina d'estiu va estrenar-se al públic aquest any, i ha permès fer-hi activitats culturals i esportives diverses, com han estat els banys nocturns amb música en directe tots els dijous a les deu del vespre o la festa dels 70, 80 i 90 que es va fer el dia 23 d'agost. Entitats de la vila han pogut fer ús de les instal·lacions, i des del consistori han destacat que no s'ha produït cap incident remarcable durant tota la temporada. També celebren que els usuaris n'hagin valorat bé les instal·lacions.

 

L'Arboç i Banyeres organitzen la segona Sant Silvestre

L'Arboç és un dels ajuntaments que organitza, junt amb Banyeres del Penedès, la segona edició de la Sant Silvestre, que es farà el pròxim 29 de desembre. Aquest any, la cursa tradicional nadalenca tindrà la seva sortida de la plaça de l'Ajuntament de Banyeres i acabarà a la piscina coberta municipal de l'Arboç. Aquesta és una cursa o caminada de cinc quilòmetres de llargada que passarà pels carrers i l'entorn d'aquestes dues poblacions del Baix Penedès.

 

Un servei de bus gratuït lligarà els dos municipis per tots aquells que hi vulguin prendre part. Les inscripcions de la cursa ja es poden fer a través de la web athleticevents.net o físicament a la Casa de Cultura de l'Arboç i al Centre Cívic Ernest Lluch de Banyeres del Penedès. Una part del preu de cada inscripció, concretament dos euros, es destinarà a una finalitat solidària, com és la compra de joguines per a nens i nenes amb situacions desfavorables.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris