Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un nou Pla d'Ocupació dona feina a cinc aturats del Baix Penedès

Formaran una brigada forestal de manteniment d'espais públics
Els cinc contractats han fet una jornada de formació el primer dia. | Consell Comarcal del Baix Penedès

 

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha començat aquest dimecres 17 d'octubre un nou Pla d'Ocupació, subvencionat per la Diputació de Tarragona, que ha de donar feina a cinc persones que estaven a l'atur. Els cinc contractats formaran una brigada forestal que treballarà en diferents municipis de la comarca en tasques de manteniment dels espais públics, com ara la jardineria, actuacions als parcs, desbrossament de camins, neteja de vegetació o el manteniment de rieres i vorals naturals.

 

Brigada forestal comarcal

Al pla ha començat amb una jornada de formació que s'ha fet aquest dimecres, en la qual s'han donat les eines bàsiques per a la prevenció de riscos laborals. La brigada treballarà d'entrada a Calafell, Cunit, el Vendrell, Albinyana i la Bisbal del Penedès. Gràcies a la pròrroga que s'ha adjudicat pel 2019, la brigada continuarà les seves tasques a Bonastre, Masllorenç, el Montmell i Sant Jaume dels Domenys.

 

La durada del Pla d'Ocupació és de dotze mesos, i el mateix compta amb la col·laboració de la Fundació Privada Santa Teresa. Per a poder optar a l'oferta laboral es demanava estar inscrit a l'Oficina de Treball de la Generalitat, estar aturat com a mínim sis mesos dels darrers dotze, no percebre cap mena d’ingrés per prestació d’atur, i també no haver participat en un pla d’ocupació de la Diputació de Tarragona durant els dos anys anteriors. El departament d'Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès ha anunciat que aviat iniciarà nous plans ocupacionals per donar sortida laboral a aquelles persones que estiguin a l'atur.

 

Formació per a entitats i associacions a Cunit

D'altra banda, l'Ajuntament de Cunit ha anunciat que es faran dues activitats formatives adreçades a les entitats i associacions del municipi els pròxims dies. La primera d’aquestes sessions formatives tractarà sobre 'Com ampliar la nostra base social' i tindrà lloc dissabte 27 d’octubre a les deu del matí. El segon taller serà sobre la Nova normativa europea de protecció de dades i el seu tractament per part de les entitats, i es farà el divendres 23 de novembre a les 18.30 hores. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris